Bang & Olufsen představuje produkty z kolekce Jaro / Léto 2019

Kodaň, 21. březen 2019. Nová kolekce Jar/Léto 2019 od Bang & Olufsen oslavuje jemné barvy skandinávského léta, symbolizované znovunalezeným pocitem vitality, když šedé zimní měsíce ustupují jasným a teplým tónům dlouhých letních dní a nového života.

Kolekce Jaro/Léto 2019 přichází jako limitovaná edice, do které jsou zařazeny prémiové sluchátka, reproduktory a příslušenství v nových éterických barevných provedeních, které pozvolna přecházejí ze země, přes lesy, až po světle modrou oblohu. Barvy kolekce Jaro/Léto 2019 zahrnují Jíl (Clay), hlubokou přírodní barvu inspirovanou zemitými tóny skandinávského léta a dramatickými mořskými útesy, Borovice (Pine), temně zelenou barvu která evokuje svěží pocit a hluboké kontrasty skandinávských lesů, a taky barvu Nebe (Sky), lehkou modrou, která nám připomene chladný vánek letních večerů.

Sezónní kolekce Jaro/Léto 2019 pozůstává z:

  • Beoplay E6 – Lehké in-ear bezdrátová sluchátka s bohatým zvukem typickým pro Bang & Olufsen, která pevně a ergonomicky drží v uchu a hodí se pro aktivní životní styl. Se silnými basy a bohatým dynamickým zvukem jsou Beoplay E6 navrženy aby udělali dojem na ty nejnáročnější milovníky hudby. Vyrobeny z odolných materiálů, odolné vůči postříkání vodou a prachu.
    Barvy z kolekce Jaro/Léto 2019: Nebe (Sky).

 

  • Beoplay H9i – vlajková loď Bang & Olufsen v podobě bezdrátových sluchátek přes uši s měkkými a stylovými náušníky. Beoplay H9i kombinují aktivní potlačování hluku (Active Noise Cancellation), inovativní hliníkové dotykové plochy na ovládání, a bohatý zvuk typický pro Bang & Olufsen. Žádné rušení, jenom čistá hudba, a výdrž na baterii až 18 hodin.

Barvy z kolekce Jaro/Léto 2019: Jíl (Clay) a Borovice (Pine).

  • Beoplay A1 – Skutečně přenosný Bluetooth reproduktor pro poslech hudby a telefonování. Beoplay A1 skrývá v malém balení skutečně udivující výkon, který by jsme spíš čekali od o třídu vyšší reproduktorové soustavy, a je tak ideálním společníkem pro výlety a cestování. Přitom uchvátí každého, kdo si potrpí na kvalitní design a ještě lepší zvuk.

Barvy z kolekce Jaro/Léto 2019: Jíl (Clay), Borovice (Pine) a Nebe (Sky).

 

  • Příslušenství – Delikátní obaly a tašky na sluchátka z látky Ria z kolekce Kvadrat/Raf Simons. Použití barev v látce Ria vychází z inspirace pointilismem, umělecké technice, kde jsou plochy výrazných barev tvořeny z jednotlivých bodů.

Ceny a dostupnost

Doporučené maloobchodné ceny pro koleckci Jaro/Léto 2019 jsou:

Beoplay E6: 7800 Kč

Beoplay H9i: 12900 Kč

Beoplay A1: 6500 Kč

Taška na sluchátka Ria by Kvadrat / Raf Simons: 3250 Kč

Obal na sluchátka Ria by Kvadrat / Raf Simons: 1560 Kč

Kolekce Jaro/Léto 2019 bude dostupná od 21. března na www.bang-olufsen.com/collection/ss19, ve vybraných obchodech Bang & Olufsen a u dalších vybraných prodejců po celém světě.

INFORMACE, SOCIÁLNÍ SÍTĚ A OBRÁZKY:

Sledujte také naše sociální kanály @bangolufsen na Instagramu, Facebooku, Twitteru, a YouTube. Víc objevíte použitím hashtagu #BangOlufsenSS19.

Fotografie ve vysokém rozlišení naleznete na našem Flickru.

Víc informací o Bang & Olufsen: http://www.bang-olufsen.com/

ABOUT BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen je celosvětovou luxusní lifestylovou značkou, která byla založena v roce 1925 v dánském městě Struer. Za vznikem společnosti stojí Peter Bang a Sven Olufsen, kteří is a global luxury lifestyle brand founded in 1925 in Struer, Denmark, Peter Bang and Svend Olufsen jejichž oddanost a vize zůstávají základem společnosti.

Bohaté dědictví postavené na neúprosném odhodlání vytvářet produkty, které posouvají hranice audio techniky, staví společnost do popředí v oblasti audio inovací. Dnes je každý výrobek nesoucí značku Bang & Olufsen charakteristický jedinečnou kombinací krásného zvuku, nadčasového designu a bezkonkurenčního řemeslného zpracování.

Inovativní a progresivní produkty společnosti Bang & Olufsen jsou celosvětově prodávány jak online, tak také v mnoha kamenných prodejnách. Společnost zaměstnává přes 1000 osob a působí na více než 70 trzích. Akcie společnosti Bang & Olufsen jsou uvedeny na NAS DAQ Copenhagen A/S.