Logitech v ČR poprvé představil prémiový videokonferenční systém Rally

Modulární systém je určen pro každodenní použití v konferenčních místnostech a velkých schůzovních prostorách

Praha — 26. března 2019 — Společnost Logitech dnes poprvé v ČR představila kompletní prémiový videokonferenční systém Logitech Rally s modulárním příslušenstvím. Kamera Rally nabízí Ultra-HD 4K rozlišení, modulární audio komponenty, rozsáhlé možnosti řízení otáčení/naklánění/zoomu (PTZ) a technologii Logitech RightSense, která automaticky nastavuje vhodné záběry účastníků konference, optimalizuje barvu a jas jejich obličejů a zvyšuje srozumitelnost hlasu pro usnadnění a zpříjemnění průběhu jednání. Celý systém přináší studiovou kvalitu obrazu, výjimečnou čistotu zvuku a automatizované snímání videokonferencí, které lze plně přizpůsobit jednacím prostorám. Toto řešení je proto ideální pro konferenční místnosti, zasedačky, učebny i velké schůzovní prostory, které se videokonference využívají každý den.

Web kamery Logitech patří více jak 20 let mezi špičku ve své kategorii a Logitech z těchto zkušenostní při návrhu konferenčních kamer náležitě čerpá. S rostoucími nároky uživatelů na kvalitu video konferencí přišla i potřeba představit prémiový produkt, který uspokojí náročnější zákazníky a nabídne řešení pro velké konferenční prostory,” říká Radek Hadraba, manager společnosti Logitech pro produkty Video Collaboration pro oblast Střední Evropy. „S portfoliem produktů Logitech Rally zákazníci získávají prvotřídní modulární systém, který nabízí špičkovou kvalitu audia i videa pro střední a velké konferenční místnosti a je cenově dostupný pro široké spektrum uživatelů.“

Každá část systému Rally se pyšní špičkovým průmyslovým provedením vhodným do každého profesionálního prostředí. Výrobky Rally nejenže umožní každému prezentovat se během videokonference v nejlepším světle, ale současně i každá část systému vypadá úžasně sama o sobě. Profesionální kamera PTZ je ústředním bodem systému s matnou černou povrchovou úpravou a břidlicově šedými kovovými prvky. Díky vysoké kvalitě materiálů a zpracování, úhledně srovnané kabeláži a elegantnímu průmyslovému designu jsou produkty Rally vhodným doplňkem všech architektonických prostorů i jejich luxusního vybavení. Dokonale se hodí do každého prostoru.

Kamera Rally s Ultra HD obrazovým senzorem se vyznačuje perfektně ostrým obrazem, mimořádnými barvami a výjimečnou optickou věrností při rozlišení až 4K. Modulární řešení je ideální pro konferenční prostory prakticky libovolného tvaru a velikosti. S inteligentní funkcí PTZ (náklon – otočení – přiblížení) zachytí 4K obrazový senzor kamery Rally všechny osoby v místnosti i v kvalitním detailu.

Kamery Rally mají integrovanou sadu technologií Logitech RightSense, které umožňují optimalizovat nastavení a vyvážení obrazu, a to i při nedostatku světla či při protisvětle. Funkce RightSight dokáže bezchybně rozeznat všechny účastníky bez ohledu na jejich vzdálenost od objektivu. Funkce RightLight umí rozlišit obličej od pozadí místnosti a vytvořit tak přirozeně vypadající odstíny pleti. Funkce RightSound potom dokáže vytvářet čistý zvuk potlačením hluku na pozadí, automatickým vyvážením dynamického hlasu a zaměřením se na aktuálního řečníka. Výsledkem je kvalitnější průběh jednání zcela bez nutnosti vašeho zásahu.

Na rozdíl od běžných videokonferenčních systémů má Logitech Rally oddělené reproduktory a mikrofony. Při umístění reproduktorů blízko displeje je zvuk lépe propojen s obrazem a hlasy vzdálených účastníků přicházejí z přední části místnosti, jak to lidé intuitivně očekávají. Reproduktory v čele místnosti mají bohatší zvuk než běžné stolní reproduktory. Samostatné mikrofony zas zajišťují vynikající zvuk a účinnější potlačení hluku a ozvěny.

Dobře promyšlený kabelový management umožňuje snadnou instalaci v libovolném prostředí. Díky obrazovému a stolnímu rozbočovači jsou všechny kabely, prvky Rally i počítač potřebný k jednání elegantně skryté. Oba rozbočovače jsou připojeny pomocí jediného kabelu CAT6, ale samy nabízejí celou řadu konektorů, díky kterým můžete umístit počítač ihned u obrazovky nebo u stolu. Vstup HDMI na stolním rozbočovači odstraňuje nutnost používat drahé redukce kabelů a umožňuje vše propojit během okamžiku.

Logitech Rally je kompatibilní téměř se všemi videokonferenčními službami, například BlueJeans, Google Hangouts Meet, Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom atd.

Cena a dostupnost

Zákazníci mohou zakoupit Logitech Rally přes prodejní síť Logitech Video Collaboration. Pro získání více informací navštivte Logitech.com nebo náš blog.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Více než před 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty spojují lidi také prostřednictvím hudby, počítačových her a videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Logitech G a Astro Gaming. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.