Marta Šťastná přichází do CBRE na pozici Business Development Director

Praha, 28. března 2019 – Do společnosti CBRE přichází nová posila na pozici Business Development Director, Marta Šťastná. Její příchod koresponduje s novou organizační strukturou společnosti, která by měla ještě lépe reflektovat na potřeby klientů i požadavky trhu. Nese s sebou rovněž novou strategii služeb napříč všemi hlavními sektory. Marta Šťastná bude zodpovídat za rozvoj ve všech liniích služeb především v sektoru průmyslu a logistiky.

„Jsme rádi, že se Marta přidává k našemu týmu. Její příchod je pro nás znamením změn, kterými naše společnost prochází. Věříme, že její zkušenosti a tah na bránu nám pomohou nabízet služby, které budou ještě lépe naplňovat individuální potřeby našich klientů,“ říká Clare Sheils, Head of Industrial společnosti CBRE.

Marta má dlouholeté zkušenosti v oblasti obchodu a marketingu, převážně v oblasti nemovitostí a developmentu. Pracovala pro dvě mezinárodní projekční a stavebně-manažerské společnosti – pro PM Group, které pomáhala vstoupit na český a slovenský trh, a ještě předtím pro Bovis Lend Lease. Jako Ředitelka pro rozvoj obchodu a marketingu byla součástí managementu a mimo získávání nových zakázek se podílela na celkovém nastavení a řízení firmy. Mimo komerční výstavbu se hodně zaměřovala na průmyslovou výrobu a logistiku, hlavně na automobilový průmysl, potravinářství, farmacii a medicínské technologie, papírenský průmysl, datová centra apod., kde se jí podařilo získat zajímavé projekty i s mezinárodním přesahem.

Dlouhodobě zastupuje společnosti v různých asociacích a obchodních komorách. Aktivně působí ve Sdružení pro zahraniční investice (Association for Foreign Investment, AFI), kde byla opětovně zvolena do řídicího výboru, dále pak v České radě pro zelené budovy, jejímž exkluzivním členem je i CBRE. Vystudovala ekonomii, marketing a management a má také MBA se zaměřením na projektový a procesní management. Marta je aktivní i ve svém volném čase, ráda cestuje, vzdělává se, sportuje a jezdí na motorce.

O CBRE

CBRE Group, společnost figurující na žebříčku Fortune 500 a indexu S&P 500 se sídlem v Los Angeles, je světovou vedoucí společností v oblasti realitních služeb a investic (z hlediska výnosů za rok 2018). S přibližně 90 000 zaměstnanci poskytuje služby majitelům nemovitostí, investorům a nájemníkům prostřednictvím více než 480 poboček po celém světě. Společnost CBRE poskytuje širokou škálu integrovaných služeb, které zahrnují project management; property management; investment management; oceňování nemovitostí; pronájem nemovitostí; průzkumy trhu a strategické poradenství. S téměř 350 zaměstnanci CBRE v České republice spravuje téměř 75 objektů komerčních budov o celkové rozloze téměř 1,2 mil. m2. Pro více informací navštivte internetové stránky společnosti na www.cbre.cz.