Nová cenově dostupná a zároveň plně vybavená autokamerka od Mio nese název MiVue C570

Sensor Starvis od Sony zvládne světelnost F1.8; autokamerka nahrává v kvalitním Full HD a s reálným úhlem záběru 150°. Navíc upozorňuje na radary a má přímo zabudované GPS.

Praha, 24. dubna 2019 – Mio, přední světový dodavatel autokamer a přenosných navigačních zařízení, uvedl v těchto dnech zcela novou autokamerku z C-série, a sice MiVue C570. Designově povedená a kompaktní kamerka je cenově dostupnou variantou kamer Mio, avšak se skvělou výbavou. Do vínku dostala sensor Starvis od Sony, světelnost objektivu F1.8, upozorňování na radary, přímo vestavěné GPS, záznam po nárazu díky G-sensoru i aktivní parkovací režim. Čím kamerka do aut ještě vyniká?

https://youtu.be/MWBDPC5oX1o  

Výjimečný obraz i za špatných světelných podmínek

– vysoce kvalitní snímač STARVIS CMOS od Sony

Vysoce kvalitní snímač STARVIS CMOS od Sony zajištuje špičkový kontrast, jasné a bohaté barvy zejména i za špatných světelných podmínek. Citlivost blížící se infračervenému pásmu znamená, že se palubní kamera svými parametry téměř blíží nočnímu vidění.

Integrované GPS – zaznamenání polohy a rychlosti

V každém záznamu jsou uloženy údaje o souřadnicích GPS a vaše rychlost; to je v případě potřeby důležitý důkaz. Modul GPS je na rozdíl od jiných palubních kamer na trhu celý uložen uvnitř jednotky. GPS umožnuje nastavení varování při překročení vámi definované rychlosti.

Videa ve vysoké kvalitě v rozlišení Full HD 1080p a se 150° širokým zorným úhlem

Ve dne nebo v noci, tato kamera zaznamená vše. Se 150° zorným úhlem a clonou objektivu F1.8 (světelnost) zachytí vše, co při jízdě vidíte. Vaše cesta se nahrává v rozlišení Full HD 1080p při 30 fps, takže bude zaznamenán každý detail vaší jízdy.

Bezpečnost především – upozornění na rychlostní radary a kamery

Kamera MiVue C570 obsahuje předinstalovanou databázi radarů a kamer na křižovatkách, takže budete vždy vědět, jak rychle můžete jet. Data jsou navíc aktualizována po celou dobu životnosti zařízení, ve zhruba měsíčním intervalu.  

Sledování pohybu pomocí G-Senzoru

3-osý G-Senzor zaregistruje náhlou změnu pohybu a střet a automaticky spustí nouzový záznam události, který se uloží do speciální paměti mimo běžnou nahrávací smyčku.

Parkovací režim nahrává vždy i bez přítomnosti řidiče

Díky nejmodernější technologii detekce pohybu se kamera MiVue C570 automaticky aktivuje a nahraje video např. na základě pohybu před vozidlem. Díky této funkci sbíráte důkazy, i když nejste ve voze. Vyžaduje trvalé napájení například prostřednictvím MiVue Smartbox II, který lze dokoupit samostatně.

Jednoduché použití – automatické zapnutí

Nastavení kamery MiVue C570 je zcela jednoduché. Stačí vložit kartu microSD (až 128 GB, Class 10), připojit kameru ke zdroji napájení ve vozidle a ihned po nastartování motoru se spustí záznam. Nabídka zařízení je intuitivní a obsahuje velké ikony, takže můžete kameru jednoduše nastavit v průběhu několika minut.

Podpora zadní autokamerky

Zadní autokamera, například Mio MiVue A30, je s MiVue C570 plně kompatibilní a již obsahuje dostatečně dlouhý propojovací „Y“ kabel.

Shrnutí funkcí:  

  • 2″ obrazovka – nabízí jednoduché ovládání díky intuitivnímu a uživatelsky přátelskému rozhraní.
  • Vysoce kvalitní snímač STARVIS CMOS od Sony – pro naprosto detailní záznamy se špičkovým kontrastem, jasnými a bohatými barvami i za špatných světelných podmínek.
  • Nahrávání v rozlišení Full HD 1080p rychlostí 30 snímků za sekundu – s nejmodernější technologií H.264, která umožnuje vysoce kvalitní nahrávky při malé velikosti souboru.
  • 150° široký zorný úhel – v kritickém okamžiku zachytí zřetelné každý detail i díky technologii WDR (široký dynamický rozsah obrazu).
  • Objektiv F1.8 – propouští k senzoru více světla a umožnuje špičkovou kvalitu videozáznamu, zejména za zhoršených světelných podmínek.
  • Nastavení hodnoty expozice v 7 stupních – nezávislé nastavení umožnuje ručně nastavit úroveň jasu.
  • Upozornění na rychlostní radary – funkce Smart Alert s dynamickým upozorněním na rychlostní radary v dostatečné vzdálenosti a v závislosti na rychlosti vozu. Bezplatná a pravidelná aktualizace databáze radaru po dobu životnosti vašeho zařízení.*
  • GPS sledování – automaticky zaznamenává informace o jízdě, zejména její rychlost, směr, nadmořskou výšku a zeměpisné souřadnice.
  • 3-osý G-Senzor – zaznamenává změnu směru a přetížení, rovněž náraz, zatáčky a zrychlení.
  • Parkovací režim – detektor pohybu spustí nahrávaní v zaparkovaném autě i bez přítomnosti řidiče; vyžaduje Smartbox/PowerBox, který lze dokoupit samostatně.
  • Otočný držák – držák lze snadno otočit do libovolného úhlu a natočit tak potřebné obrazové důkazy.
  • Přepnutí do fotografického režimu – použijte kameru jako fotoaparát pro zdokumentování místa nehody a následku.
  • Karta MicroSD™ – max. podporovaná kapacita 128 GB, doporučujeme třídu 10 MicroSD.
  • Podpora zadní kamery – zadní kameru lze dokoupit samostatně.
  • Mio MiVue™ Manager – sdílejte videa pomocí aplikace MiVue Manager Desktop (Windows/MAC).

Technické údaje:

Velikost 61 x 54 x 37.7 mm

Rozlišení záznamu Full HD 1080p při 30 fps

Hmotnost 67.5 g

Velikost displeje 2 palce

Kvalitní skleněný objektiv 5G+1 IR

Formát videa .MP4 (H.264)

Cena a dostupnost

MiVue C570 je dostupná na českém a slovenském trhu s doporučenou koncovou cenou Kč 2 590,-.

Více informací naleznete prosím na www.MIOkamery.cz nebo na těchto kontaktech:

Více o Mio

Společnost Mio Technology vyvíjí a prodává produkty, které svým uživatelům umožňují využít poslední novinky v mobilních službách. Společnost byla založena v květnu 2002 a nyní působí na Tchaj-wanu, v Číně, Evropě, Severní Americe, Austrálii, Japonsku a Jižní Koreji. Mio Technology celosvětově prodává ve více jak 60 zemích. Mio Technology je leaderem na trhu s GPS v regionu střední a východní Evropy. Mio vyvíjí produkty na základě každodenních potřeb svých klientů. Jde o bezpečnostní kamery do aut, navigace do aut a cyklonavigace, wellness náramky a chytré hodinky a další produkty. Více na www.mio.com/CZ