Na trh přichází nové modely WiFi repeaterů AVM FRITZ!

Německá společnost  AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, WLAN, hlas, video a IPTV. Jednou z hlavních funkcí produktů AVM je možnost snadno vytvořit lokální síť v rámci domácnosti nebo menší firmy.

Pokud je potřeba zvýšit pokrytí lokální sítě, je vhodným řešením některé ze zařízení řady AVM FRITZ!WLAN Repeater. V rámci nedávné akce Mobile World Congress 2019 společnost AVM představila nové typy repeaterů, které jsou postupně uváděny na trh v průběhu druhého čtvrtletí tohoto roku.

AVM FRITZ!Repeater 2400

Mesh WiFi Repeater pracující v pásmech 2.4 GHz a 5 GHz s rychlostí až 2,333 Mbit/s (4 x 4 Wireless AC + N). Je navíc vybaven Gigabit LAN portem pro Ethernet připojení po kabelu.

AVM FRITZ!Repeater 1200

Mesh WiFi Repeater pro pásmo 2.4 GHz a 5 GHz s rychlostí až 1,266 Mbit/s (2 x 2 Wireless AC + N). Je rovněž vybaven Gigabit LAN portem pro Ethernet připojení po kabelu.

AVM FRITZ!Repeater 600

Mesh WiFi Repeater pracující v  pásmu 2.4 GHz s maximální rychlostí 600 Mbit/s (4 x 4 Wireless N). Je určen pro méně náročné použití a vyznačuje se příznivou cenou, kompaktními rozměry a velmi nízkou spotřebou energie.

Velkou výhodou všech produktů AVM je jejich snadná použitelnost díky jednoduché instalaci a konfiguraci. Tyto vlastnosti jsou založeny na přehledném a komfortním uživatelském rozhraní, které poskytuje operační systém FRITZ!OS. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé z řad domácností a menších firem bez problémů využívat všechny dostupné funkční možnosti zařízení AVM.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm