Mladý kokos uzrál ve Wild & Coco. Pod novým názvem nabídne vyspělý design i širší sortiment

Praha, 9. května 2019 – Český projekt s čerstvými thajskými a srílanskými kokosy, dříve známý pod jménem Mladý kokos, vyrostl v dospělou firmu Wild & Coco. Po úspěšné crowdfundingové investici ve výši 8,5 milionu korun proběhl zásadní rebranding celé značky. V letošním roce stávající investoři přispěli další částkou v hodnotě 5 milionů korun, které pomohou především s logistikou a komunikací značky. Společně s novou vizuální identitou přišla také změna nabízeného sortimentu, který oproti původnímu stavu obsahuje mnohem širší portfolio produktů. Mezi nimi je například fermentovaný “yoguard”, unikátní alternativa jogurtu z mladého kokosu s vysokou koncentrací probiotik, který Wild & Coco vyrábí jako jediný v republice.

„Mladý kokos byl hravou a zábavnou českou značkou, která dělala radost tisícům zákazníků. Postupně jsme ale zjišťovali, že naše prémiové produkty umějí více, než jen šířit dobrou náladu – jsou také skvělými prostředky k udržení zdravého životního stylu. Rozhodli jsme se proto vytvořit novou značku, která lépe osloví naše potenciální zákazníky. Wild & Coco přebírá od Mladého kokosu kvalitní produktové portfolio, dodává mu zasloužený šmrnc a připravuje ho na cestu do světa,” říká zakladatel projektu Filip Říha.

Širší škála kokosových výrobků

Nová vizuální podoba lépe reflektuje vyspělost značky. „Naše portfolio už dávno netvoří jen čerstvý kokos, nabízíme také širokou škálu dalších kvalitních kokosových produktů. Do nového DNA značky jsme chtěli nejen vtisknout naše hodnoty, ale i vyzdvihnout výjimečnost těchto výrobků. Projekt rebrandingu ještě není zcela u konce – produkty budeme do nového halit postupně. Už teď ale můžeme říci, že Wild & Coco je značka připravená na globální export,“ prozrazuje Říha budoucí vizi projektu.

Mezi vlajkové lodě Wild & Coco mimo jiné patří speciální alternace jogurtu Yoguard, který firma vyrábí jako jediná na českém trhu. V portfoliu je dále možné najít také mladé kokosové ořechy, ucelené detoxikační kúry, výrobky určené k vaření dalších pokrmů, ochucená másla, pochutiny jako kokosové jerky nebo speciální pomůcky, se kterými je jednodušší si tyto produkty vychutnat.

Více o Wild & Coco

Wild & Coco je mezinárodní značka s českým původem, která nabízí produkty z čerstvých thajských a srílanských kokosů. Mezi tyto funkční potraviny podporující zdravý životní styl patří například fermentovaný “yoguard”, unikátní alternativa jogurtu z mladého kokosu s vysokou koncentrací probiotik, který Wild & Coco vyrábí jako jediný v republice. V bohatém spektru výrobků jsou také detoxikační kúry, ochucená másla, příslušenství na vaření, pochutiny a v neposlední řadě i čerstvé mladé ořechy plné šťavnaté kokosové vody. Kompletní portfolio potravin v bio kvalitě lze zakoupit na stránkách www.wildandcoco.com a ve vybraných prodejnách se zdravou výživou (např. Freshbedýnky, BioLetná, AllVegan nebo Marama v pražských Dejvicích.)