AVM FRITZ!Box 6591 Cable přináší nejrychlejší Internet po CATV

Německá společnost  AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, WLAN, hlas, video a IPTV. Nejprodávanějšími produkty AVM jsou zařízení řady FRITZ!Box, která poskytují širokou škálu funkcí pro hlasovou i datovou komunikaci a multimédia v HD kvalitě.

Nejnovější model určený pro připojení prostřednictvím sítí kabelové televize je AVM FRITZ!Box 6591 Cable, ve kterém jsou implementovány pokročilé technologie umožňují dosáhnout vysokých přenosových rychlostí.

S pomocí technologie 2 x 2 OFDM (Orthogonal Frequence Division Multiplexing) channel bonding v rámci nového standardu  DOCSIS 3.1 je možné po CATV nabízet uživatelům připojení s rychlostí až 6 Gbit/s pro downstream a 2 Gbit/s pro upstream. Do budoucna se navíc počítá s dalším navýšením rychlosti až na 10 Gbit/s.

Špičková kvalita AVM FRITZ!Box 6591 Cable byla oceněna v únoru tohoto roku, kdy největší evropský magazín o telekomunikacích Connect, zveřejnil své hodnocení modemů a routerů. V kategorii zařízení určených pro sítě CATV se na prvním místě umístil AVM FRITZ!Box 6591 Cable.

Už tradičně je součástí zařízení AVM FRITZ!Box také špičkové řešení pro lokální bezdrátovou síť, které zahrnuje nemodernější dostupné technologie. U tohoto modelu mají uživatelé k dispozici Wi-Fi 4 x 4 dual-band Wireless AC + N s Multi-User MIMO s přenosovými rychlostmi až 1.733 Mbit/s + 800 Mbit/s a nechybí ani zpětná kompatibilita se staršími Wi-Fi standardy.

Všechny produkty AVM FRITZ!Box nabízí rovněž bohaté funkce pro vysoce kvalitní telefonii (IP, analog, ISDN) s podporou bezdrátových přístrojů DECT. Jako koncové zařízení slouží multifunkční telefonní přístroj AVM FRITZ!Fon, který v sobě kombinuje DECT telefon s rozšířením CAT-iq pro HD telefonii pro komfortní integraci telefonních a internetových služeb.

U produktů primárně určených pro domácnosti a menší firmy nejsou důležité pouze funkční vlastnosti, ale velkou roli hraje rovněž jejich snadná použitelnost. Ke značné oblibě zařízení AVM proto přispívá skutečnost, že je u nich kladen velký důraz na jednoduchou instalaci, konfiguraci a obsluhu. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé pohodlně využívat všechny dostupné možnosti produktů AVM FRITZ!.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm