ESET má nejlepší firemní ochranu před spamem, zvítězil v nezávislém testu Virus Bulletinu

Bezpečnostní společnost získala v březnovém testu VBSpam Email Security Comparative Review certifikaci VBSpam +.


Praha 15. května 2019 – Bezpečnostní produkt společnosti ESET, který chrání elektronickou poštu firemních zákazníků před spamem a dalšími hrozbami, zvítězil v nezávislém testu sdružení Virus Bulletin a získaly certifikaci VBSpam+. Nástroj ESET Mail Security pro Microsoft Exchange Server vyšel vítězně z březnové analýzy VBSpam Email Security Comparative Review, která porovnávala 18 bezpečnostních řešení pro e-maily.

V testu bylo analyzováno celkem 18 produktů a služeb. Z toho 11 tzv. plných produktů pro zabezpečení emailů a 7 blacklistů, přičemž se měřila jejich účinnost při filtrování vyžádaných, nevyžádaných a škodlivých zpráv. ESET Mail Security pro Microsoft Exchange Server získal nejvyšší hodnocení SPAM+ jako jeden ze čtyř testovaných produktů. Díky tomu si společnost ESET zajistila společné první místo s konkurenčním produktem FortiMail.

„Vítězství společnosti ESET v testech zabezpečení firemních e-mailů je výsledkem našeho odhodlání poskytovat klientům absolutně nejlepší řešení v oblasti zabezpečení IT. Každá firma spoléhá na e-mailovou komunikaci a v souvislosti s rostoucími nároky na zabezpečení elektronické pošty jsme hrdí na to, že můžeme poskytnout spolehlivé řešení pro firemní zákazníky po celém světě,“ říká Jakub Debski, globální produktový ředitel společnosti ESET.

Kromě testování míry zachytitelnosti nevyžádaných e-mailů se březnový VBSpam Email Security Comparative Review věnoval i phishingovým e-mailům, které obsahují odkazy na falešné přihlašovací stránky nebo odkazy ke stažení malware. ESET byl jediným recenzovaným produktem, který nepropustil do schránky ani jeden phishingový e-mail.

VBSpam je přední světovou certifikací firemních řešení pro zabezpečení e-mailů, jež poskytuje přehled o výkonnosti špičkových technologií pro filtrování nevyžádané pošty.

Originální znění testu je uveřejněno zde: https://www.virusbulletin.com/virusbulletin/2019/03/vbspam-comparative-review/

O společnosti ESET

Společnost ESET již od roku 1987 vyvíjí bezpečnostní software pro domácí i firemní uživatele. Ten drží rekordní počet ocenění a díky němu může více než 100 milionů uživatelů bezpečně objevovat možnosti internetu. Široké portfolio produktů ESET pokrývá všechny populární platformy včetně mobilních a poskytuje neustálou proaktivní ochranu při minimálních systémových nárocích. ESET se stal první společností, která díky dlouhodobě vysoké úrovni ochrany získala 100 ocenění prestižního magazínu Virus Bulletin VB100. Za těmito úspěchy stojí zejména dlouhodobé investice do vývoje. Jen v České republice nalezneme tři vývojová centra a to v Praze, Jablonci nad Nisou a Brně. Společnost ESET má lokální zastoupení v Praze, celosvětovou centrálu v Bratislavě a disponuje rozsáhlou sítí partnerů ve více než 200 zemích světa.