ZŠ Cimburkova v Praze 3 získala od Lidlu 111 750 korun

Základní škola Cimburkova v Praze 3 obdržela vítaný dárek. Díky nákupům během prvního dne otevření nové prodejny v Praze u metra Želivského, kterou najdou zákazníci na rohu ulic Vinohradská a U Vinohradské nemocnice, získala od společnosti Lidl 111 750 korun. Za tuto částku pořídí novou výpočetní techniku pro své žáky.  

Nákupy v nové prodejně Lidl v Praze 3 u metra Želivského mohli zákazníci 21. ledna využít pro dobrou věc. Z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den totiž společnost Lidl věnovala 50 Kč ve prospěch místní základní školy. Zástupci školy společně se svými žáky se tak 17. května mohli radovat z částky 111 750 Kč. Za darované peníze škola nakoupí nové počítače.

„Pro nás je podpora této základní školy především radost, protože víme, že věnované peníze najdou dobré využití. Zásluhu na této vysoké částce mají ale především obyvatelé Prahy 3, kteří na otevření prodejny dorazili v hojném počtu, a za to jim moc děkujeme,” okomentovala darovanou částku mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

O společnosti

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 245 prodejen, které jsou zásobovány 4 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě lidl-shop.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či výstavbu Rákosníčkových hřišť. Více informací naleznete na www.lidl.cz.

Více informací naleznete na:

www.lidl.cz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika