World of Tanks: Mercenaries Update 4.10 – Novinky ve hře vznikaly na základě fedbacku hráčů

20. května, 2019 — World of Tanks: Mercenaries jsou připraveni zahájit letošní léto svou nejnovější aktualizací pořadovým číslem 4.10.

Aktualizace přináší samozřejmě nový obsah ve hře, vizuální změny v rozhraní, úpravy tanků a mnoho dalšího. S novým indikátorem Exact Armor Value velitelé již nebudou hádat, jak silné panceřování mají jejich vozidla. Každá zvýrazněný pancéřový plát bude nyní zobrazovat přesné množství brnění, které má k dispozici.

Fanoušci si v této aktualizaci navíc vychutnají další rozšíření funkce Camouflage pro tanky z Československa, Itálie, Německa a SSSR.

Jako vždy nová aktualizace přichází i s několika zbrusu novými tanky Mauerbrecher VK 168.01 (P) a ELC Even 90. Silný Mauerbrecher bude k dispozici pouze do 10. června. Se silným pancéřováním se tento tank stane velkým pomocníkem v týmu. Lehký tank ELC Even 90 pak bude v nabídce o den déle a v bitvách se postará o palebnou podporu uprostřed líté bitvy.

Od 21. května do 27. května se však ve hře opět objeví tzv. Commander mode, který nabídne časově omezené hraní v RTS módu. Již dříve odzkoušený herní systém se u fanoušků osvědčil a ti si jej vyžádali znovu.

World of Tanks Mercenaries hraje stabilně a pravidelně celosvětově více než 18 miliónů hráčů na of PlayStation®4, Xbox One, and Xbox 360.          # # #

Oficiální web: