World of Warships: Legends již mají million hráčů

24. května, 2019– World of Warships: Legends jsou v předběžném přístupu od 16. dubna a vývojový tým z Petrohradu může s radostí oznámit, že hra dosáhla celosvětově prvního miliónu hráčů.

Team vývojářů samozřejmě pracuje na dalších novinkách a vylepšeních, aby se stávající i nově příchozí hráči mohli bavit v epických námořních bitvách a hra jim nabízela dostatečné množství obsahu a zábavy.

Výsledkem této pokračující práce je další várka novinek, které se ve hře objevily. Oblíbená kampaň Atlanta nabízí nyní další várku misí a úkolů (povyšování komandérů, kamufláže, prmériový čas atd.). Dokončení každé kampaně pak odemyká hráči celou řadu odměn. K uspokojení nově přichozích hráčů se pak chystá nový startovací Free Pack a dva Starter Packy.

Tyto tři „balíky“ budou samozřejmě obsahovat „tuny“ věcí napomáhající hráčům k vítězství. Hráče tak potěší mimo jiné americká válečná loď Texas, britský destroyer Campbeltown, komandér Willis Lee – ti se do vašich konzolí dostanou v rámci Starter Packů. Chybět nebudou ani dublony, prémiový čas a extra kamufláž.

Několik prémiových lodí (HMS Warspite, Arizona a Kamikaze) pak na konzole přinesou skutečně silnou zábavu!

Hra vyšla 16. dubna na konzole PS4 a Xbox One. V současnosti ji hraje pravidelně více než milión hráčů a jejich počet utěšeně roste.