MMD představuje dotykový Philips 242B9T s technologií SmoothTouch

Praha, 6. černa 2019 – Společnost MMD rozšiřuje řadu dotykových monitorů o nový LCD monitor Philips 242B9T s úhlopříčkou 24″ a technologií SmoothTouch. Nový dotekový model nabízí Full HD panel ve formátu 16:9, odolnost vůči prachu a vodě dle normy IP54, projektivní kapacitní multidotykovou plochu s podporou až 10 současných dotyků, širokou škálu portů a konektorů a technologii ochrany zraku. Tento model je ideálním řešením pro všechny profesionály, pracující s nejrůznějšími aplikacemi prodejních kiosků, infomačních pultů a panelů. Uplatnění najde například v hotelových lobby, obchodech, restauracích nebo školách.

Maximální flexibilita

Nový dotekový Philips 242B9T nabízí plně interaktivní SmoothTouch panel, který poskytuje snadnou interakci, ať už je nasazen kdekoli. 10dotekový projektivně kapacitní (PCAP) displej umožňuje psaní všemi deseti, takže uživatel může na monitoru psát jako na běžné klávesnici. A pro lepší přesnost při zadávání je k dispozici i stylus. Ať už se jedná o různé dotykové aplikace, týmové projekty nebo hry, tak tento monitor kombinuje produktivitu se zábavou. Monitor je vybaven matným povrchem a flexibilním Philips SmartStand v „zetkovém“ designu pro zajištění optimálního pohodlí při sledování.  

Pastva pro oči

Díky vylepšené Full HD technologii nabízí Philips 242B9T skutečně vynikající barevné podání a detaily, které dnešní uživatelé požadují a očekávají. Díky technologii SmartContrast, která automaticky upravuje barevné podání a úroveň podsvícení, je obraz ostrý a barvy krásně živé. A aby si mohli uživatelé vychutnat všechny přednosti tohoto monitoru, je vybaven řadou technologií jako jsou Flicker-Free, LowBlue mód, EasyRead mód a další.

Pohodlí při používání

Nový model 242B9T byl od počátku navrhován s cílem maximálního pracovního pohodlí uživatelů. Proto nabízí skutečně širokou škálu možností připojení: HDMI 1.4, VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 a rychlonabíjecí USB 3.1.

Nový flexibilní dotekový Philips 242B9T je dostupný za koncovou cenu 7659 Kč (299 euro).

Více informací o monitorech Philips:  https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená roku 2009 na základě licenční smlouvy mezi společnostmi Philips a TPV. Společnost MMD je 100% ve vlastnictví koncernu TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips na světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů
s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její hlavní sídlo je na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze. Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi hlavními IT distributory a prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí také na Tchaj-wanu. www.mmd-p.com