Herní headset Sennheiser GSP 670 nabídne perfektní zvuk i bez drátů

Novinka nadchne odděleným ovládáním hlasitosti pro komunikaci a herní zvuk, nekompromisním pohodlím i skvělou výdrží na jedno nabití

Praha, 12. června 2019 – Společnost Sennheiser, výrobce sluchátek, mikrofonů a audiotechniky, představila svůj první bezdrátový herní headset Sennheiser GSP 670. Ten díky bezdrátovému USB adaptéru pro připojení PC či Playstation 4 nabídne téměř nulové zpoždění. Pro maximální všestrannost disponuje headset i připojením pomocí technologie Bluetooth. Hráči se mohou těšit na ohromující frekvenční rozsah 10 – 23 000 Hz a výdrž až 20 hodin na jedno nabití. Vyrovnaný projev vhodný i pro seriózní poslech hudby je u měničů Sennheiser vyráběných v Německu samozřejmostí.

Pohodlí zajišťuje konstrukce s dvouosým kovovým kloubem, inovativním mechanismem pro nastavení přítlaku a ergonomické polstrování náušníků. Potěší bohaté ovládací prvky na těle sluchátek. Pro snadné nastavení hlasitosti výrobce na pravou mušli umístil hned dva kruhové voliče. Větší slouží pro herní audio a menší pro komunikaci. Nechybí programovatelné tlačítko, které nastaví libovolný zvukový profil. Pro aktivaci mikrofonu s potlačením okolních ruchů postačí jeho vyklopení.

Možnosti headsetu navíc rozšiřuje aplikace Sennheiser Gaming Suite, která umožňuje specifické nastavení zvuku pro různé hry i binaurální simulaci prostorového zvuku s konfigurací 7.1.

Příkladná konektivita a skvělá výdrž

Kromě bezdrátového připojení s nízkou latencí, které zprostředkovává přibalený adaptér, nabízí sluchátka i spojení pomocí Bluetooth. Díky kodekům aptX LL a AAC uživatelé dosáhnou skvělého zvuku i s telefony a tablety. Oba systémy mohou navíc pracovat zároveň a poskytnou jistotu, že ani v té nejdivočejší herní mele uživateli neunikne důležitý telefonát. Nechybí možnost propojení pomocí USB, které umožní přenos zvuku i rychlé dobití akumulátoru. Ten bude již po 7 minutách připraven na 2 hodiny hraní a plného nabití dosáhne během jedné hodiny. Následně zajistí výdrž 16 hodin v případě použití s bezdrátovým adaptérem a celých 20 hodin v případě Bluetooth připojení. Automatické uspání v případě nečinnosti navíc zajistí, že hráč z baterie dostane skutečně maximum.

Maximální pohodlí a bezproblémová komunikace

Mikrofon headsetu Sennheiser GSP 670 ocení hráči nejen při multiplayer kampaních, ale díky jeho studiovým kvalitám i při online streamování. Se schopností potlačování okolního hluku zajistí perfektně srozumitelnou komunikaci i na hlučných turnajích, kde vyniknou také výhody uzavřených sluchátek.

Sennheiser GSP 670 se pyšní i propracovanou ergonomií. Příkladné pohodlí zajišťují kovové klouby a nastavení přítlaku integrované v hlavovém mostu. Hráče již nikdy nebude trápit nejisté usazení headsetu nebo naopak přílišný tlak na spáncích. Náušníky se syntetickou kůží po obvodu zajistí perfektní izolaci a jejich vnitřní strana opatřená semišovým materiálem zamezí pocení.

Dostupnost

O ceně a dostupnosti na českém a slovenském trhu budeme informovat.

O společnosti Sennheiser

Sennheiser staví na více než 70 letech zkušeností, které se v rodinné společnosti předávají již od roku 1945. Řadí se mezi přední výrobce sluchátek, mikrofonů i bezdrátových přenosových systémů. Nyní společnost působí ve více než 50 zemích světa a provozuje vlastní výrobní závody v Německu, Irsku a USA. Od roku 2013 společnost řídí Daniel Sennheiser a Dr. Andreas Senheiser, kteří jsou již třetí generací rodiny zapálené pro dokonalý zvuk.