Samsung slaví 50 let inovací a nabízí slevy až 23 %

Během 50 dní čeká na fanoušky množství speciálních nabídek

Praha 17. června 2019 – Společnost Samsung Electronics letos slaví 50 let od jejího vzniku a zároveň 50 let inovací, které se podepsali pod jejím úspěchem ve světě technologií. Inovace se kromě mobilních telefonů týkají zejména technologií v oblasti televizorů, praček, ledniček, vysavačů či monitorů. Na zájemce o produkty Samsung čeká od 17. června do 5. srpna, což je přesně padesát dní, speciální nabídka na 50 oblíbených produktů spotřební elektroniky se slevami až ve výši 50 000 Kč. 50 dní trvající nabídku budou průběžně doplňovat další krátkodobé akce na vybrané produkty. Stačí jen sledovat stránky www.50letsamsung.cz.

Během 50 dnů si mohou zájemci vybrat z 50 produktů, jako jsou QLED televizory, soundbary, monitory, pračky, ledničky či vysavače a vybavit si tak domácnost novými spotřebiči za výhodnější ceny. Samsung za nákup vybraných modelů totiž nabízí peníze zpět (cash back) ve výši od 5 % do 23 %. Všechny produkty zařazené do speciální nabídky, seznam prodejců a podmínky získání slevy jsou k dispozici na stránce www.50letsamsung.cz.

Dlouhá tradice inovací

Když se úspěšná jihokorejská společnost po 30 letech podnikání v nejrůznějších oblastech, od loďařského průmyslu po zpracování bavlny, rozhodla v univerzitním městě Suwon v roce 1969 založit novou divizi na výrobu elektroniky Samsung Electronics, jen málokdo si zřejmě uvědomoval, o jaký historicky zásadní krok jde. Od té doby se změnilo mnoho – z jednotky v Jižní Koreji se postupně stala jednotka globální, jejíž výrobky nás obklopují na každém kroku. Cíle však zůstaly nadále stejné – být lídrem na trhu a určovat technologické trendy.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.