Renáta Millerová je novou HR manažerkou v Thermo Fisher Scientific

Brno, 20. 6. 2019 – Brněnský výrobce elektronových mikroskopů a spektrometrů jmenoval Renátu Millerovou HR manažerkou pro Českou republiku a Slovensko. Ve své nové roli bude zodpovědná za vedení HR týmu a zastřešení veškerých personálních aktivit.

Renáta Millerová doposud pracovala v Thermo Fisher Scientific jako HR Manažerka pro výzkum a vývoj, globální technický servis, IT, finance a výrobu. Před nástupem do společnosti zastávala řadu HR pozic, působila jako HR manažer ve společnosti EmbedIT a zkušenosti z oblasti lidských zdrojů získala také ve společnosti Siemens. Kariéru začala jako Learning and Development Specialist ve Volksbank. Vystudovala společenské vědy a německý jazyk na Ostravské univerzitě a ekonomii a marketing na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.

“Starat se o personální agendu firmy s 1 200 zaměstnanci není lehké, ale věřím, že právě Renáta Millerová je tou správnou osobou. Za dobu působení u nás se projevila výbornou schopností vést lidi, má tah na branku a nebojí se být otevřená novým nápadům,” uvedl generální ředitel Hynek Peřina.

Thermo Fisher Scientific je světovým lídrem produktů pro vědu s obratem 24 miliard USD a více než 70  000 zaměstnanci v 50 zemích světa. Mezi zákazníky patří například velká výzkumná centra, výrobci léčiv a světoví producenti polovodičových součástek.

Technologické centrum Thermo Fisher Scientific sídlící v Brně na Černovických terasách je největší výrobou elektronových mikroskopů na světě. Společnost zaměstnává téměř 1 200 odborníků, zejména specialisty v oblasti vývoje softwaru, fyziky, elektroniky, konstrukce, ale také logistiky. Společnost patří k největším exportérům v kraji a v letošním roce se stala Nejžádanějším zaměstnavatelem v Jihomoravském kraji. První místo firma získala i v hlasování mezi studenty.