Potvrzeno! HONOR 20 míří na globální trh

Praha, 21. června 2019 – Dlouho a netrpělivě očekávaná novinka ze stáje HONOR přichází do prodeje. HONOR 20 představuje mistrovské dílo díky kombinaci doposud nejpokrokovější technologické možnosti fotografování mobilním telefonem a úchvatnému designu. Během prvních 14 dnů se v Číně prodalo již milion kusů HONOR 20. Jde tak o jeden z nejrychleji prodávaných modelů této značky.

„Pro společnost HONOR je to významná příležitost, protože jsme dosáhli rekordně vysokého prodeje modelu HONOR 20,“ řekl George Zhao, prezident společnosti HONOR. „Jsme nadšení z toho, že můžeme oznámit celosvětovou dostupnost HONOR 20 našim stálým fanouškům, kteří byli neúnavní ve své podpoře našich inovativních produktů.“

Zázrak designu a funkcií zaměřených na uživatele  

HONOR 20 s bezrámečkovým displejem je vybavený čtyřmi fotoaparáty (48 + 16 + 2 + 2 Mpx) nejnovější technologie pro pořízení fotografií a nahrávání videaUltra ostrý 48Mpx hlavní fotoaparát s umělou inteligencí a super noční režim založený na algoritmu AIS umožní pořídit úžasné fotografie a videa bez rozostření při méně kvalitním osvětlením nebo i v noci. Naproti tomu přední selfie 32Mpx fotoaparát s vysokým rozlišením inteligentně kombinuje čtyři pixely do jednoho většího pixelu pro ostřejší a jasnější selfie snímky, které na pomyslný vrchol povyšují ještě zbrusu nové režimy Beauty a Portrét s umělou inteligencí. HONOR 20 inspiruje ikonickým skleněným designem, který vytváří jemné vzory, zdůrazňuje lesk a pohyb v každém světle. HONOR 20 pohání procesor Kirin 980 s umělou inteligencí, GPU Turbo 3.0, 6GB RAM a 128GB ROM. Nutno podotknout, že HONOR 20 běží na Androidu 9.0 s uživatelskou nadstavbou Magic UI 2.1.

Kdy a kde se začne HONOR 20 prodávat?

Země Zahájení prodeje Prodejní partneři Cena
Rusko 21. červen Eshop RUB 27,990
DNS
MTS
Svyaznoy
Mvideo
Eldorado
Beeline
Megafon
Velká Británie 21. červen Three (online & offline) £399.99
Carphone Warehouse (online & offline)
Amazon
Mobile Phone Direct
Very
ID Mobile
AO.com
Francie 21. červen Boulanger (online & offline) €499.00
Darty (online & offline)
Fnac (online & offline)
Bouygues (online)
HONOR Shop La Défense
HONOR Shop Lyon
27. červen FREE (online & offline)
Německo 21. červen Amazon.de €499.00
Otto.de
Deinhandy.de
Conrad.de
24. červen Mediamarkt.de
Saturn.de
Malajsie 21. červen All HONOR Experience Stores RM 1,699
Hihonor.com
Itálie 24. červen Hihonor.com €499.00
28. červen Unieuro
MediaWorld
Buying Group
Nizozemsko 24. červen BOL.COM €499.00
Belsimpel
Coolblue
Indie 25. červen Flipkart INR 32,999
Polsko 28. červen Play PLN 1999
Španělsko Začátek července MediaMarkt (online + offline) €499.00
Grupo Euskaltel
Phone House
Fnac
Worten
Hihonor.com

HONOR 20 Pro bude následovat už brzy  

Další zástupce série HONOR 20, model 20 Pro, je již dostupný na čínském trhu a během několika málo vteřin zaznamenal tržby více než 100 milionů RMB. Telefon získal prestižní ocenění od Android Authority a Android Police a měl také jedno z nejlepších skóre v DXOmark v kategorii smartphonů (111 bodů). Tento model se chystá k prodeji na světovém trhu a už brzy můžete očekávat bližší informace.

O značce mobilních telefonů HONOR

HONOR je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. HONOR přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení HONOR spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky HONOR, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací. Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/honorcz.