PEMA převzala 15 555. vozidlo značky Schmitz Cargobull

Praha 26. června 2019 – PEMA, leader v segmentu pronájmu nákladních vozidel, dlouhodobě spolupracuje s výrobcem návěsů Schmitz Cargobull. Na mezinárodním veletrhu Transport and Logistic v Mnichově byl společnosti PEMA slavnostně předán návěs Schmitz Cargobull s pořadovým číslem 15 555. 

Obchodní ředitel společnosti Schmitz Cargobull, Boris Billich, a ředitel oddělení pro klíčové zákazníky Jörg Irsfeld, se při této příležitosti ujali osobního předání generálnímu řediteli společnosti PEMA Peteru Strömovi.

„Za léta naší obchodní spolupráce se rozvinuly a prohloubily nejen naše profesionální, ale i osobní kontakty. Vzájemná důvěra, o kterou se v našich vztazích dnes můžeme opřít, je pro obě strany nedocenitelná,“ uvedl Peter Ström.

„15 555 vozidel dodaných společnosti PEMA je důkazem oboustranně přínosného partnerství.“ doplňuje Boris Billich. 

„PEMA pravidelně objednává techniku Schmitz Cargobull nejrůznějších specifikací, od nejmodernějších chladírenských návěsů až po plachtové a sklápěcí návěsy. Ze zkušenosti a kvality dodávaných vozidel Schmitz Cargobull těžíme jak v Evropě, tak u nás v České republice. Kromě kvality a spolehlivosti vozidel nabízených k pronájmu nám vyhovuje i fakt, že můžeme využít infrastruktury celoevropské servisní sítě, která zajišťuje profesionální služby a hladkou dodávku potřebných náhradních dílů,“ říká Jan Hák, obchodní ředitel PEMA Praha.

Více informací o službách a aktuálních nabídkách PEMA Praha naleznete na www.pema.cz 

O společnosti:

Společnost PEMA se s více jak 40letou zkušeností v oboru řadí mezi přední evropské pronajímatele transportní techniky. Disponuje největší flotilou v Evropě, od tahačů, návěsů, až po rozvážková vozidla od renomovaných výrobců. Kromě pronájmu poskytuje také komplexní servisní služby v režimu 24/7, které zajišťuje prostřednictvím celoevropské sítě více než 20 000 servisních partnerů. PEMA je rovněž prodejcem použitých nákladních vozidel, s ověřenou servisní historii a nabízí tedy optimální řešení těm, kteří nehledají pronájem, ani neplánují nákup nových vozidel.