Letní novinky od Huawei – EMUI 9.1, sluchátka FreeLace a Servisní dny

Vybrané modely Huawei se dočkají aktualizace EMUI 9.1

Aktualizace EMUI 9.1 přináší mnoho novinek a vylepšení. Postará se například o lepší výkon při současném snížení spotřeby energie zařízení, upgraduje GPU Turbo na verzi 3.0, přináší podporu nových her a také lepší grafiku. 

Zatímco současné vlajkové lodě P30 již mají EMUI 9.1 předinstalováno, nově míří aktualizace také na loňské, ale i starší modely.

 

V červnu se aktualizace dočkají majitelé modelů Mate 20 Pro, Mate 20 RS Porsche Design či Mate 20. V průběhu července a srpna pak EMUI 9.1 zamíří také na starší modely P20 a P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro, Mate 10 Porsche Design, Mate 9 a Mate 9 Pro, nova 3, nova 3i či modely řady Y. Později bude seznam doplněn také o modely P10, P10 Pro a P10 lite.

Sluchátka Huawei FreeLace míří na český trh

Do prodeje míří bezdrátová sluchátka Huawei FreeLace. Milovníci hudby si mohou vybírat mezi zajímavými barevnými provedeními Amber Sunrise a Emerald Green, či elegantní černou verzí Graphite black.

Mezi největší přednosti sluchátek patří například funkce Huawei HiPair, která umožní jednoduché spárování s vaším smartphonem, dlouhá výdrž baterie nebo rychlé nabíjení. 

Bezdrátová sluchátka Huawei FreeLace budou k dispozici od 1.7. 2019 za 1 999 Kč.

Produktové fotografie sluchátek Huawei FreeLace naleznete zde: https://www.dropbox.com/sh/iiel8cihrvjnhcf/AAAieMaVdnOEczjWDxJV5FVoa?dl=0

Servisní dny Huawei

Další novinkou, kterou si Huawei připravil, jsou speciální Servisní dny. Ty se budou konat pravidelně vždy poslední čtvrtek, pátek a sobotu v měsíci, a to ve vybraných servisních centrech. U poboček Českého servisu Brno a Ostrava se jedná pouze o čtvrtek a pátek.

Akce platí již v červnu, od 27.6. do 29.6.2019

Pro zákazníky si Huawei v rámci této akce připravil dva benefity:

1)   Sleva 800 na opravu smartphonu

2)   Ochranná fólie na displej zdarma (platí pro vybrané modely)

Seznam servisních center, vybraných modelů a také podmínky akce naleznete na webové stránce: https://consumer.huawei.com/cz/support/service-day/

– – –

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2018 se společnost umístila na 2. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Patnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.