Philips TV vytvořil televizor na základě přání zákazníků

Nový televizor série 7304 vychází z průzkumu zákaznických preferencí. Navazuje na loňský nejúspěšnější model

Praha, 2. července 2019 – Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, uvádí na český trh modely série 7304, které nesou v podtitulu název The Performance Series (série zaměřená na výkon). Jedná se o televizory střední třídy určené zákazníkům, kteří hledají nejlepší poměr ceny a výkonu. Tento televizor navazuje na velmi úspěšný loňský model 7303. Společnost TP Vision v loňském roce zjišťovala preference většinových zákazníků. Výsledkem je série, která nabízí například široký výběr úhlopříček, třístranný Ambilight, rozlišení 4K, HDR, chytré funkce nebo otočný středový stojan. Televizor bude k dostání od 28. července od 16 990 Kč. 

Výkon zaměřený na většinového zákazníka

Zkoumání TP Vision odhalilo dva póly zákaznického spektra. Náročné zákazníky, kteří sledují trendy a vyhledávají nejnovější obrazové technologie. Ti si většinou kupují vyšší série LCD či OLED televizorů. Na druhé straně spektra jsou zákazníci, kteří se soustředí na nízkou cenu a nižší modelové řady. Nejpočetnější část zákazníků se ovšem nachází mezi oběma póly. Tato skupina nechce trávit výběrem televizoru mnoho času, ale zároveň by za svoje peníze ráda dostala nejvyšší možnou kvalitu. Na ty se tento rok společnost TP Vision zaměřila a představila sérii 7304 nazvanou The Performance Series

Jedná se o střední třídu televizorů, která nabízí ve své cenové hladině vysokou obrazovou kvalitu, nejžádanější funkce a technologie a usnadňuje tak výběr nového televizoru velké části zákazníků. Philips 7304 nabízí:

  • Rozlišení 4K HDR
  • Direct LED podsvícení
  • Obrazový procesor P5  
  • Technologii Micro Dimming PRO, která optimalizuje kontrast na základě okolního osvětlení
  • Systém Natural Motion, který zajišťuje plynulý obraz i při scénách s rychlým pohybem 
  • Podporu HLG, HDR10, HDR10+ a Dolby Vision
  • Vylepšený 20W zvuk a podporu formátu Dolby Atmos, který vytváří ozvučení jako v kině
  • Třístranný Ambilight
  • Chytré funkce a aplikace operačního systému Android TV ve verzi 9

Důraz na detaily

Společnost TP Vison se zaměřila i na zdánlivé detaily, které ovšem mnohdy hrají ve výběru nového televizoru zásadní roli. Jedním z nich je stojan. Série 7304 má středový otočný stojan, který umožňuje postavit televizor i na stolek, který je menší než samotná šířka televizoru. Televizor je možné natočit, jak je právě potřeba a tím ji přizpůsobit každému interiéru. (výjimku tvoří modely 65“ a 70“, které mají z důvodu stability nožičky po stranách) Rámeček i stojan jsou vyrobené z kovu a dodávají televizoru luxusní vzhled. 

Jedním z častých požadavků zákazníků byla možnost nezávisle regulovat hlasitost reproduktorů televize a připojených sluchátek. Špatně slyšící člen domácnosti tak může u této série ve sluchátkách poslouchat zvuk na vyšší hlasitost, zatímco zbytek rodiny má zvuk na příjemné úrovni. Hráči konzolových her zase ocení nízkou latenci, která se pohybuje pod 25 ms v režimu Hra. 

Televizor je dostupný v 7 úhlopříčkách: 43, 50, 55, 58, 65, 70 a 75 palců (75palcová verze nese označení 7354). Úhlopříčky jsou odstupňované s menšími rozdíly mezi jednotlivými velikostmi, než je běžné, aby si mohl vybrat skutečně každý. Televizor bude dostupný od 28. července od 16 990 Kč.

Fotografie ke stažení: https://www.tpvision.com/image-library/philips-tv/ 

O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je silným hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na vizuální digitální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty po celém světě. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost, např. nové materiály a tenký design. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášely jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision sídlící v holandském Amsterdamu je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných státech a v oblasti audio produktů Philips po celém světě. Společnost je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD se sídlem v Číně. Společnost TPV Group dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí a logistickou efektivitou. TP Vision zaměstnává okolo 2 000 lidí na několika místech po celém světě.

Sledujte nás také na sociálních sítích:
Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate 
Instagram: https://instagram.com/philipstvs