Vladimír Váňa posiluje tým Kaspersky v České republice

23. července 2019 – Společnost Kaspersky v České republice jmenovala Vladimíra Váňu na pozici Territory Channel Manager pro Českou republiku a Slovensko.

Vladimír Váňa bude mít v Kaspersky z pozice Territory Channel Managera pro český a slovenský trh na starosti rozvoj aktivit s novými i stávajícími partnery. S dalšími členy týmu bude podporovat a rozvíjet partnerskou a distribuční síť v tomto regionu se zaměřením na B2B segment.

Vladimír Váňa působí v oblasti IT už více než 22 let. Do Kaspersky přichází ze společnosti Red Hat, kde měl jako Business Development Manager na starosti rozvoj obchodních aktivit v oblasti podnikových open source řešení. Předtím pracoval na různých manažerských pozicích v předních světových IT společnostech jako je Microsoft, Dell nebo IBM. Svoji kariéru nastartoval u poskytovatele podnikových informačních systémů SAP, kde se staral o channel a distributory. Vladimír Váňa vystudoval softwarové inženýrství na pražském ČVUT.

 „Věřím, že se mi díky svým zkušenostem a kontaktům podaří navázat a rozvinout novou spolupráci s partnery v oblasti B2B segmentu a dále zlepšovat distribuční síť. V oblasti kybernetické bezpečnosti vidím velký potenciál a spoustu příležitostí k rozvoji jak na českém, tak i slovenském trhu,“ říká Vladimír Váňa.

Tým Kaspersky v Praze doplní také Alexey Lobanov, který se do hlavního města přesune z Ukrajiny. Ve své funkci Retail Sales Manager Eastern Europe bude mít nadále na starosti východoevropské obchodní aktivity společnosti zaměřené na retailové zákazníky.

„Velmi mě těší, že se náš tým rozrůstá stejně jako rostou obchodní aktivity Kaspersky v našem regionu. Jsem si jistý, že oba noví členové našeho týmu – Vladimír Váňa jako Territory Channel Manager pro Češkou republiku a Slovensko a Alexey Lobanov, který se jako Retail Sales Manager Eastern Europe přesouvá do naší pražské kanceláře – posílí naši pozici jak na domácím trhu, tak v celém regionu, z čehož budou těžit především naši partneři i zákazníci. Rozšíření našich řad nám také umožní naplňovat naše poslání tvořit bezpečnější svět,“ dodává Miroslav Kořen, generální ředitel Kaspersky pro východní Evropu.

O společnosti Kaspersky

Kaspersky je mezinárodní společností zabývající se kybernetickou bezpečností, která byla založena v roce 1997. Své rozsáhlé odborné znalosti kybernetických hrozeb využívá Kaspersky při vytváření bezpečnostních řešení a služeb nové generace zaměřených na ochranu podniků, kritické infrastruktury, vládních organizací a uživatelů po celém světě. Portfolio společnosti zahrnuje špičkové zabezpečení koncových bodů a specializovaná bezpečnostní řešení a služby sloužící k ochraně proti sofistikovaným a neustále se vyvíjejícím digitálním hrozbám. Technologie Kaspersky chrání celosvětově více než 400 milionů uživatelů a 270 tisíc korporátních klientů. Více se dozvíte na www.kaspersky.cz.