Kaspersky na veletrhu MWC 2022 představí nové bezpečnostní produkty pro Internet věcí a mobilní operátory

23. února 2022 – Vlastní vizi kybernetické ochrany Internetu věcí a kompletní portfolio bezpečnostních produktů zaměřených na mobilní zařízení a určených běžným spotřebitelům představí na nadcházejícím veletrhu Mobile World Congress 2022 společnost Kaspersky. Jde o kyberbezpečnostní řešení, která pomohou firemním i běžným uživatelům čelit každodenním bezpečnostním výzvám. Veletrh MWC 2022 se koná od 28. února do 3. března 2022 ve španělské Barceloně.

Globální pandemie vedla k rychlé digitální transformaci nejen ve firmách, ale v celé společnosti, čímž se otázka kybernetické bezpečnosti dostala na zcela novou úroveň. Navzdory rychlosti vývoje technologií kybernetické bezpečnosti se stále objevují nové hrozby, což způsobuje neustálé tlaky mezi obranou a útoky. Z toho důvodu je komplexní ochrana před stávajícími i budoucími hrozbami klíčová.

Inteligentní ochrana infrastruktury

Vzhledem k propojování digitálních a fyzických infrastruktur například v inteligentních městech, výrobě, zdravotnictví, dopravě, včetně internetu věcí, připojitelných zařízení a digitálních služeb, nebyla potřeba inovativního přístupu ke kybernetické bezpečnosti nikdy tak důležitá jako nyní. Ve společnosti Kaspersky věříme v bezpečnou budoucnost těchto vysoce sofistikovaných systémů a na veletrhu MWC 2022 představíme naše komplexní řešení na ochranu podnikového a průmyslového IoT.

Mezi klíčová řešení určená pro inteligentní a propojené systémy patří Kaspersky IoT Infrastructure Security a Kaspersky Transportation System Security. Společnost také představí nový produkt – Kaspersky Industrial IoT Gateway 1000, který je založený na operačním systému KasperskyOS a poskytuje rozšířené zabezpečení k přenosu dat ze zařízení IoT do podnikových cloudů. Tisková konference s exkluzivní prezentací se bude konat 1. března 2022 od 11:00 do 13:00 SELČ v hale 3, CC1 3.12, Fira Gran Via. Konference bude pro média exkluzivně přenášena živě. Pokud se chcete zaregistrovat, napište na adresu prhq@kaspersky.com.

Ochrana mobilního průmyslu

Kromě prezentace přístupu k Cyber Immune konceptu představí Kaspersky Consumer Business Alliances také kompletní portfolio inovativních produktů a služeb kybernetické bezpečnosti pro mobilní operátory, poskytovatele internetových služeb a další partnery. Consumer Business Alliances společnosti Kaspersky zapojuje víc než 500 partnerů po celém světě a nabízí víc než deset let zkušeností, pomáhá s přizpůsobením na míru, rebrandingem a integračními službami pro partnery. V předváděcí zóně stánku umístěného v hale 2, 2C31, představíme, jak můžeme pomoci telekomunikačním a mobilním operátorům řešit výzvy spojené se správou velkého množství připojených zařízení. 

Na stánku budou vystaveny tyto produkty:

  • Nové zjednodušené portfolio spotřebitelských řešení dostupných formou předplatného.
  • Samostatné aplikace: Kaspersky Safe Kids, Kaspersky Password Manager, Kaspersky VPN Secure Connection.
  • Kaspersky Smart Home Security. Nové řešení pro ochranu routerů a zařízení internetu věcí.
  • Kaspersky DNS Filter. Nové řešení „agentless“ pro mobilní operátory k ochraně uživatelů v jejich síti.

Společnost Kaspersky se jako zlatý sponzor „Security Summitu“ zúčastní také řady specializovaných přednášek, které se budou konat na Industry Stage. Budou zaměřené na to, jak odvětví řeší klíčové bezpečnostní výzvy, včetně udržení kroku s novými hrozbami v mobilním průmyslu a v souvislosti s nástupem nových mobilních technologií a služeb. Přednáškou s názvem „Reviewing the 2022 Mobile Security Landscape „ (1. března, 12:45-13:30) provede hlavní řečník Daniel Creus, Lead Security Researcher týmu GReAT společnosti Kaspersky. Během vystoupení nabídne přehled bezpečnostních hrozeb v prostředí mobilních zařízení a poradí, jak může mobilní ekosystém pracovat na ochraně své infrastruktury.

Kromě toho se na hlavním programu veletrhu MWC 2022 budou podílet přední odborníci společnosti Kaspersky:

  • Vladislav Tushkanov, Senior Data Scientist ve společnosti Kaspersky, představí prezentaci „In AI we trust?“. (2. března, 11:30-12:14 SELČ), v níž zdůrazní důležitost společného úsilí o vštípení morálky při vývoji AI se zaměřením na bezpečnost, soukromí a etiku.
  • Maxim Dontsov, Head of the Information Security Analysts Group pro KasperskyOS, bude hovořit o bezpečnosti propojených zařízení a služeb v souvislosti s rostoucím globálním rozmachem internetu věcí na přednášce „Secure by Design“ (2. března, 14:30-15:15 SELČ).

Chcete-li si zaregistrovat účast na některé z přednášek expertů společnosti Kaspersky nebo najít mapu stánku společnosti, navštivte tyto webové stránky.

O společnosti Kaspersky

Kaspersky je globální společnost zaměřená na kybernetickou bezpečnost, která vznikla v roce 1997. Odborné znalosti společnosti Kaspersky v oblasti bezpečnostních hrozeb a zabezpečení se neustále transformují do inovativních bezpečnostních řešení a služeb na ochranu firem, kritické infrastruktury, vlád a dalších uživatelů po celém světě. Komplexní portfolio zabezpečení, jejž tato společnost nabízí, zahrnuje špičkovou ochranu koncových bodů a řadu specializovaných bezpečnostních řešení a služeb, jež pomáhají čelit sofistikovaným digitálním hrozbám, jakkoli se neustále proměňují. Technologie společnosti Kaspersky chrání víc než 400 milionů uživatelů a 240 000 firemním klientům přináší ochranu všeho, co je pro ně v digitální oblasti nejcennější. Další informace jsou k dispozici na www.kaspersky.com.