Sennheiser SP 30 je špičkové řešení pro konferenční hovory v kanceláři i na cestách

Pomocí dvou mikrofonů zapojí novinka do konverzace až 8 účastníků, a navíc odstraní ozvěnu i okolní ruchy. S připojením pomocí Bluetooth či USB-C je zahájení telekonference dílem okamžiku.

Praha, 25. července 2019 – Společnost Sennheiser představila vrcholný model mobilního konferenčního komunikátoru Sennheiser SP 30. Ten díky dvěma mikrofonům s dlouhým dosahem umožní bezproblémovou komunikaci za všech okolností bez ohledu na okolní ruchy či ozvěnu. Duplexní režim navíc zajistí souběžný hovor na obou stranách spojení. Samozřejmostí je bezdrátové připojení pomocí Bluetooth, ale nechybí ani USB připojení. To ocení především uživatelé při internetových konferenčních hovorech skrze počítače se systémem Windows i MacOS. Připojení smartphonu pak usnadní NFC.

Pro bezdrátové připojení je navíc možné zvolit, zda se bude telefon připojovat automaticky či ručně. Výhodou druhé varianty je snadné sdílení komunikátoru mezi všemi zaměstnanci. Novinka potěší také perfektním zpracováním a výdrží 18 hodin na jedno nabití. Možnost zpříjemnit si pracovní povinnosti poslechem hudby je pak příjemným bonusem.

Perfektní kvalita hovoru za všech okolností

Mikrofony s dlouhým dosahem a funkcí potlačení okolních ruchů i ozvěny doplňuje reproduktor s extrémně nízkým zkreslením, který je optimalizovaný pro perfektní a přirozenou reprodukci lidského hlasu. Srozumitelný konferenční hovor tak není problém ani v taxíku cestou na letiště. Na kvalitu hovoru má nezanedbatelný vliv i perfektně odladěný duplexní režim.  Ten eliminuje nutnost se při hovoru střídat, kterou známe z běžných hlasitých handsfree. V případě Sennheiser SP 30 mohou obě strany mluvit současně. To výrazně zvyšuje plynulost komunikace a umožňuje vše domluvit bez nejmenších potíží.

Skvělé zpracování a praktická konstrukce

Kromě nekompromisních zvukových kvalit, které od společnosti Sennheiser zákazníci očekávají, se komunikátor SP 30 vyznačuje i elegantním designem a promyšlenou konstrukcí. Propojovací USB-C kabel se snadno skryje do integrovaného navíječe na spodní straně stejně jako redukce na konektor USB-A.  Technologie NFC umožňuje okamžité připojení k telefonu pouhým přiložením k horní straně zařízení, kde jsou rozmístěny i všechny ovládací prvky. Uživatel má tak vše okamžitě při ruce. S rozměry 12 cm v průměru a 3,7 cm na výšku přitom zařízení snadno přenese kamkoli.

Cena a dostupnost

Sennheiser SP 30 je k dispozici na stránkách www.senheiser.cz a u vybraných partnerů za cenu 5 900 Kč. 

O společnosti Sennheiser

Sennheiser staví na více než 70 letech zkušeností, které se v rodinné společnosti předávají již od roku 1945. Řadí se mezi přední výrobce sluchátek, mikrofonů i bezdrátových přenosových systémů. Nyní společnost působí ve více než 50 zemích světa a provozuje vlastní výrobní závody v Německu, Irsku a USA. Od roku 2013 společnost řídí Daniel Sennheiser a Dr. Andreas Senheiser, kteří jsou již třetí generací rodiny zapálené pro dokonalý zvuk.