HONOR představuje „SHARP TECH“ koncepci a novinky „HONOR VISION“ s „HONGHU 818“ – inteligentní čipovou sadu a chytrou pop-up kameru pro velké obrazovky

Praha, 29. července 2019 – HONOR, přední značka smartphonů, ohlásila „HONOR Vision“, který představuje inteligentní čipovou sadu „Honghu 818“ a chytrou pop-up kameru pro velké obrazovky. Společnost s novinkami přišla na globální konferenci o mobilním internetu (GMIC) v Guangzhou, kde přednesl prezident HONORU George Zhao přednášku s názvem „Pouze ti nejtvrdší obstojí v nejsilnější bouři“. Spolu se spuštěním dvou nových technologií byl představen nový koncept „Sharp Tech“ společnosti HONOR, jehož cílem je přijmout a prozkoumat nejmodernější technologie.

„V Číně byla zahájena komercializace 5G v roce 2019, což je také zlom v odvětví inteligentních zařízení. Věříme, že 5G je klíčem k této nové éře digitalizace, která umožňuje pomáhat světu internetem věcí. V souladu s naším posláním vytvářet chytrý nový svět, který patří mladým lidem, společnost HONOR představuje koncept „Sharp Tech“, který má povzbudit a umožnit technologické inovace, “ řekl George Zhao, prezident společnosti HONOR.

„Sharp Tech“ – zcela nový koncept společnosti HONOR v oblasti technologických inovací

HONOR pracuje na tom, aby se stal technologickou značkou milovanou mládeží po celém světě. „Sharp“ představuje ducha objevování mezi mladými lidmi, zatímco koncept „Sharp Tech“ zdůrazňuje touhu společnosti HONOR prozkoumat radost z technologických inovací.

Během svého proslovu definoval prezident společnosti Zhao prvky „Sharp Tech“ jako:

  • stát v popředí rozvoje průmyslu s inovací základních technologií
  • kvalitně plnit vysoké požadavky mladých spotřebitelů po celém světě
  • reflektovat postoj mladých lidí neustálými výzvami a objevováním
  • prostřednictvím otevřenosti, spolupráce a spoluvytváření zastupovat ducha svobodného internetu

Smart Pop-up Camera – nový zážitek pro HONOR Vision

HONOR je průkopníkem v rámci strategie duální značky v oblasti Huawei. Po úspěchu své bionické paralelní kamery s dvojitým objektivem GPU Turbo a A.I. technologie se HONOR  rozšiřuje do nových průmyslových odvětví a poskytuje své zkušenosti televiznímu sektoru a oznamuje první inteligentní obrazovku na světě – „Honghu 818“. Díky inovativnímu přístupu k vývoji vyvinula společnost HONOR nejnovější nabídku produktů HONOR Vision s inteligentní vyskakovací kamerou, která umožňuje funkci NPU pro rozpoznávání obličeje, vynikající zážitek pro uživatele a další užitečné funkce.

HONOR Vision bude oficiálně vydán v polovině srpna 2019

HONOR představil HONOR 9X a HONOR 9X PRO na zahajovací akci v čínské Xi’an na konci července. Přírůstky do výkonné série X, HONOR 9X a 9X PRO, jsou vybaveny nejnovějším procesorem Kirin 810, skleněnými zády s grafikou ve tvaru písmena X, displejem Full-View s 92% poměrem mezi body a obrazovkou a s pop-up přední kamerou a 48MP zadní kamerou s vynikající fotografickou schopností pro noční focení. V Číně už oficiální prodej začal. Během zahájení akce byly také oznámeny novinky jako HONOR MagicBook Pro, HONOR Band 5 a nová barva pro HONOR 20 PRO.

„Nové modely HONOR 9X a HONOR 9X PRO opět stanovily nová měřítka pro hodnotu, design a výkon all-in-one,“ řekl George Zhao, prezident společnosti HONOR. „Řada HONOR 9X nadále prokazuje odhodlání společnosti HONOR dodávat bezkonkurenční produkty s nepřekonatelnou hodnotou. Brzy představíme nejnovější řadu X celosvětově. Zůstaňte naladěni!“ 

O značce mobilních telefonů HONOR

HONOR je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. HONOR přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení HONOR spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky HONOR, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací. Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/honorcz.