Michal Šenk je novým šéfem ekonomického zpravodajského webu E15.cz

Na pozici vedoucího ekonomického webu E15.cz a zároveň zástupce šéfredaktorky deníku E15 nastoupil od srpna zkušený ekonomický novinář Michal Šenk. 

„Michal bude mít na starosti kromě operativního chodu redakce online také rozvoj nových projektů webu s cílem dále posílit pozici E15.cz jako lídra v oblasti byznysového zpravodajství,“ říká šéfredaktorka deníku E15 Tereza Zavadilová. Konkrétní podobu několika nových projektů bude redakce představovat během podzimu.

Čtyřiatřicetiletý Michal Šenk je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze. Působí v médiích v posledních deseti letech. Od roku 2011 byl zaměstnancem vydavatelství Economia, kde se profiloval především jako redaktor v deníku Hospodářské noviny. Věnoval se tématům kolem ekonomiky sportu, profilům domácích i zahraničních firem, je také autorem videopořadu Endorfiny.  

CZECH NEWS CENTER a.s. je lídrem na českém mediálním trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje miliony čtenářů tisku a návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.