Nokia 2.2 vstupuje na český trh exkluzivně v nabídce T-Mobile

Nokia 2.2 se zároveň stává součástí programu společnosti Google – Android Enterprise Recommended.

Praha, 8. srpna 2019 – Společnost HMD Global, výrobce telefonů Nokia, dnes oznámila dostupnost telefonu Nokia 2.2 na českém trhu. Telefon nabídne skvělé snímky i ve špatných světelných podmínkách nebo dedikované tlačítko pro Google Asistenta za dostupnou cenu. Nokia 2.2 je prvním telefonem ze série 2 v programu Android One a zároveň se stává součástí programu Android Enterprise Recommended. Zařízení je vybaveno nejnovější verzí operačního systému Android 9 Pie s příslibem aktualizace na Android Q.

Nejnovější trendy za dostupnou cenu

Nokia 2.2 nabízí 5,71“ HD+ edge-to-edge displej s minimalistickým výřezem pro přední fotoaparát. O chod telefonu se stará čtyřjádrový procesor MediaTek A22. Ten spolu se skvělou optimalizací baterie zajistí, že telefon na jedno nabití vydrží po celý den.  13MP fotoaparát zaručí skvělé snímky i ve zhoršených světelných podmínkách díky využití sofistikovaného AI. HDR se postará o skvělé barevné podání a dynamický rozsah v každém snímku.

Nokia 2.2 přináší Google Asistenta s jednoduchým přístupem pomocí tlačítka do cenově nejvýhodnějšího segmentu. Stačí stisknout tlačítko, položit dotaz nebo vyslovit příkaz a Nokia 2.2 splní požadavek uživatele. 

Chytré telefony Nokia jsou stále lepší

Nokia 2.2 je prvním telefonem ze série 2, který se stává součástí programu Android One. Uživatelé se tak mohou těšit na nejnovější Android 9 Pie a inovace společnosti Google s příslibem aktualizace na Android Q. 

Nokia 2.2 je také dalším přírůstkem do programu Android Enterprise Recommended. Program Android Enterprise Recommended poskytuje zákazníkům jistotu, že každý chytrý telefon v tomto programu byl schválen společnosti Google a splňuje nastavené podnikové standardy. Mezi tyto standardy patří řada specifikací v oblasti hardware, software, nasazení do IT systému společnosti, bezpečnosti a aktualizací. 

Dostupnost  

Model Nokia 2.2 je dostupný exkluzivně u T-Mobile v letní nabídce při nákupu s tarifem za zvýhodněnou cenu 1 Kč. V této nabídce zákazníci mohou najít také funkcemi nabitý chytrý telefon Nokia 4.2 při nákupu s tarifem za zvýhodněnou cenu 1 001 Kč.

O HMD Global

HMD Global Oy se sídlem v Espoo ve Finsku je novým domovem telefonů a tabletů Nokia. HMD vytváří a distribuuje celou řadu chytrých i obyčejných telefonů zaměřených na široké spektrum zákazníků v mnoha cenových hladinách. HMD je díky svému závazku pro rozvoj inovací exkluzivním licenčním partnerem značky Nokia v oblasti mobilních telefonů a tabletů. Nokia je registrovanou ochrannou známkou společnosti Nokia Corporation. Více informací naleznete na www.hmdglobal.com. Nokia je registrovanou značkou společnosti Nokia Corporation. Android, Google a další značky jsou registrovanou značkou společnosti Google Inc. Qualcomm a Snapdragon jsou ochrannými známkami Qualcomm Incorporated registrovanými ve Spojených státech a dalších zemích. Qualcomm Snapdragon je produktem Qualcomm Technologies, Inc.