Cooler Master, MSI a AMD spojily síly při uvedení 3. generace procesorů AMD Ryzen řady 3000

Taipei, Taiwan, 19. srpna 2019 – Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, spojuje své síly se značkami MSI a AMD při uvedení nové řady procesorů AMD Ryzen řady 3000 a představují kampaň #PlayFastPlayCool.

AMD uvedla novou již 3. generaci procesorů AMD Ryzen 3000,  z nichž některé jsou dokonce označovány jako „nejzajímavější inovace herního průmyslu roku 2019”. Nicméně základem každého počítače je celý ekosystém vzájemně se doplňujících a spolupracujících produktů, proto Cooler Master, MSI a AMD spojily síly, aby zpřístupnily skutečný potenciál této průlomové technologie procesorů. MSI uvedlo novou kolekci základních desek s označením X570 a Cooler Master se postaral o chlazení a stabilitu mohutného výkonu procesorů Ryzen 3000.

Kampaň Play Fast, Play Cool se zaměřuje na přizpůsobitelnost a univerzálnost základních desek řady X570. Tvůrci počítačů si mohou vybrat, jak přizpůsobit svůj build tak, aby co nejlépe vyhovoval preferencím pro výkon a stabilitu. Tým „Play Fast” stojí za maximálním výkonem a využívá nového standardu PCIe 4.0, podporovaného AMD. Na druhé straně je tým „Play Cool“, který stabilizuje systém a udržuje jej na nízkých teplotách. Základní desky MSI jsou plně kompatibilní s oběma možnostmi. Cooler Master, jakožto přední světový výrobce chlazení do počítačů, vede tým Play Cool.

„Jsme více než nadšeni spolupořádáním kampaně Play Fast, Play Cool právě spolu se dvěma předními herními značkami na světě,“ říká Ted Hung, generální manažer Computing a Display Business Unit v MSI, a dodává: „Týmy Play Fast a Play Cool jsou zajímavou cestou pro porovnání vlastností. Je to skvělá příležitost ukázat působivou schopnost přetaktování a kompatibilitu nové řady základních desek X570.“

Pro dosažení nejlepších výsledků s procesory 3. generace AMD Ryzen řady 3000 a základními deskami X570 je potřeba využít osvědčené a spolehlivé komponenty pro chlazení a napájení celého systému. A o tom je tým Play Cool. Produkty jako například vodní chlazení Cooler Master MasterLiquid ML240P Mirage AIO a napájecí zdroj V750 Gold zaručí spolehlivý, plynulý, bezpečný a tichý provoz na několik let.

Více informací o kampani #PlayFastPlayCool, tematické soutěže a mnoho dalšího naleznete na sociálních sítích společností Cooler Master, MSI a AMD a také na webové stránce https://landing.coolermaster.com/pages/play-cool/

O značce Cooler Master

Společnost Cooler Master se sídlem v Tchaj-pej na Tchaj-wanu dodává na trh inovativní počítačové komponenty již od roku 1992. Široké portfolio výrobků zahrnuje počítačové skříně, kompletní výběr produktů pro chladicí systémy počítačů, napájecí zdroje a počítačové periferie, jako jsou myši, klávesnice, sluchátka a další. Cílem značky je nabídnout zákazníkům a fanouškům co nejlepší výběr kvalitních zařízení, aby v duchu svého motta “Make It Yours” poskytla každému skutečně to, co hledá.