HTC nabízí Vive Pro Starter Kit se slevou 6 000 Kč na Alza.cz

Zákazníci, kteří zakoupí v rámci akce Alza Black Friday (19.08.2019 – 2.09.2019) HTC Vive Pro Starter Kit, získají špičkovou virtuální realitu za atraktivní cenu 24 990 Kč

Praha, 19. srpna 2019 – společnost HTC si připravila s e-shopem Alza.cz výhodnou nabídku v rámci letní akce Black Friday na Alza.cz. Pro všechny zájemce o virtuální realitu je připravena slevová akce na HTC Vive Pro Starter Kit, kdy bude toto kompletní balení k dostání se slevou 6 000 Kč za mimořádnou cenu 24 990 Kč. Za tuto částku zákazníci obdrží kompletní set virtuální reality HTC Vive Pro, kde kromě samotného headsetu naleznou dva ovladače, dvě základnové stanice na snímání pohybu a všechno potřebné příslušenství k vychutnání dokonalého virtuálního zážitku. Pro nové majitele HTC Vive Pro Starter Kit je navíc připraveno v obchodě Viveport předplatné Viveport Infinity na 6 měsíců zdarma. To jim umožní přístup k více než 600 titulům bez omezení.

Tuto nabídku mohou zájemci využít již dnes na stránkách www.alza.cz a to až do pondělí 2.9.2019.

Plnohodnotná virtuální realita 

Systém HTC Vive Pro nabízí kompletní zážitek virtuální reality díky nejdokonalejšímu snímání pohybu v rozsahu 360° a dvěma bezdrátovým ovladačům. Už tak silný prožitek lze vylepšit bezdrátovým příslušenstvím Vive Wireless Adapter, který kompletně zbaví zařízení kabelů a lze si tak vychutnat ničím nerušený pohyb a maximální svobodu na ploše až 4 x 4 m. HTC Vive Pro disponuje velmi vysokým rozlišením 2880 x 1600 pixelů, které umožňuje detailní zobrazení virtuálního světa. Skutečně nároční uživatelé ocení i unikátní možnost rozšířit systém pomocí zařízení Vive Tracker, s jehož pomocí mohou přenést do VR pohyb celého těla nebo jakéhokoliv reálného objektu.

Neomezený přístup k obsahu s Viveport Infinity

S předplatným Viveport Infinity mají uživatelé přístup k neomezenému využití více než 600 titulů, bez dalších poplatků. To jim dává možnost stále objevovat nové a ohromující zážitky bez omezení. V nabídce figuruje například vzrušující zážitek Everest VR, kde uživatelé získají neopakovatelný pocit, když se ocitnou na samotném vrcholu této hory. Nechybí ani oblíbená hra I Expect You To Die, ve které si hráči vyzkouší roli tajného agenta při řešení zajímavých hádanek. Mimo to se mohou těšit také na exkluzivní slevy a pravidelné nabídky placených titulů zdarma.

O systému virtuální reality HTC Vive™

HTC Vive je první komplexní systém virtuální reality vyvinutý ve spolupráci firem HTC a Valve, který je od základu designován pro virtuální realitu v pokojovém měřítku (room-scale VR). Vive přináší, díky nastavitelnému headsetu, dvěma bezdrátovým ovladačům s HD haptickou odezvou a preciznímu snímáním pohybu v rozsahu 360°, ohromující vizuální zážitek a možnost přirozené interakce s virtuálním prostředím. Zároveň systém umožňuje bezdrátové spojeníí s mobilním telefonem a přenos jeho nejdůležitějších funkcí do virtuální reality, stejně jako propojení s reálným světem pomocí vestavěné kamery. Tyto technologie praktickým způsobem zvyšují bezpečnost a umožňují bezstarostné ponoření do virtuální reality, díky kterému vás virtuální světy zprostředkované systémem HTC Vive pohltí vizuálně, fyzicky i emocionálně. Více informací na www.htcvive.com.