Bolt v Tallinnu spouští službu na rozvoz jídla

Přední evropská přepravní platforma Bolt dnes spouští novou službu pro rozvoz jídla nazvanou Bolt Food. Prvním městem, kde bude služba k dispozici, je estonský Tallinn, ve kterém má Bolt své sídlo. Do konce letošního roku chce firma s rozvozem jídla začít také v dalších evropských a afrických městech.

2019-03-21 15_19_43-Bolt (Taxify) - Rychlý a cenově dostupný odvoz

„Bolt už má po celém světě více než 25 milionů uživatelů a právě po rozvážce jídla se jich v poslední době začalo čím dál tím více ptát. Je to sice jedna z těch služeb, u kterých je třeba velmi dobře zapracovat na základní technologii a jejím fungování, aby byla pro zákazníky bezproblémová a jednoduchá. Naštěstí už ale máme náskok v podobě infrastruktury a zkušeností, které jsme za čas našeho globálního podnikání vybudovali,” říká Roman Sysel, manažer Boltu pro střední Evropu.

„Naše přepravní služba je postavená na efektivitě tak, abychom mohli našim řidičům i cestujícím nabídnout to nejlepší na trhu. Rádi bychom tento způsob myšlení přinesli také do rozvozu jídla a nabídli oproti konkurenčním platformám levnější službu s tím, že chceme zajistit, aby se kurýrům dostalo nejlepší možné podpory. Pro restaurace, které s Bolt Food spolupracují, jsou výhodou naši loajální zákazníci, kteří značku Bolt milují a věří jí,”  dodává Roman Sysel.

Využívání nové služby je podmíněno stažením aplikace Bolt Food. Ta pak na základě polohy uživatele nabídne dovoz jídla z nejbližších restaurací. V souvislosti se startem služby v Tallinnu budou rozvážky zdarma.

Doručování jídla hodlá Bolt spustit do konce letošního roku v několika dalších evropských a afrických městech. 

V roce 2018 byla firma Bolt první přepravní společností, která spustila sdílení elektrických koloběžek přes svou mobilní aplikaci. Rozšíření služeb Boltu do oblasti doručování jídla je důležitým milníkem při snaze o zakomponování nových přepravních možností do aplikace.

O Boltu

Aplikace Bolt, dříve známá jako Taxify, je přední evropská přepravní platforma, která se snaží o to, aby doprava ve městě byla jednodušší, rychlejší a spolehlivější.

Byla založena v roce 2013 Markusem Villigem. Je jednou z nejrychleji rostoucích přepravních platforem v Evropě a Africe. Investovaly do ní firmy jako Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital a spoluzakladatel společnosti TransferWise Taavet Hinrikus.

Bolt má více než 25 milionů uživatelů ve více než 30 zemích po celém světě.

Více informací zjistíte na www.bolt.eu.