Pinnacle Studio 23 Ultimate nabízí výkon, přesnost a neomezené kreativní možnosti pro editování videa

Nové možnosti jako maskování videa, efektivita časové osy a vylepšený Color Grading umožňují uživatelům produktu Pinnacle Studio Ultimate vytvářet pokročilá videa

Ottawa, ON, 22. srpna 2019 – Společnost Corel představuje  Pinnacle Studio 23 Ultimate, nejnovější verzi vlajkového editoru videa Pinnacle, která nabízí výkonné nástroje pro střih, flexibilní ovládací prvky na základě klíčových snímků a spoustu kreativních efektů. Díky maskování videa, zjednodušeným úpravám časové osy a vylepšením funkcí Color Grading inspirovaných profesionály poskytuje Pinnacle Studio™ 23 Ultimate uživatelům naprostou kontrolu nad záznamy při tvorbě jedinečných a sofistikovaných videí.

„Díky široké sadě funkcí Pinnacle Studio Ultimate vystupuje z řady, protože nabízí bezkonkurenční všestrannost, výkon a kontrolu v oblasti střihu videa pro spotřebitele,“ říká Michel Yavercovski, hlavní vedoucí správy produktů pro Pinnacle. „Možnost maskování videa, které dramaticky rozšiřuje kreativní možnosti, se ukazuje jako dychtivě očekávaná funkce, jejíž skvělé výsledky si uživatelé beta verze nemohou vynachválit. Přidáme-li k tomu vylepšení časové osy a zjednodušení pracovních postupů, zjistíme, že s produktem Pinnacle Studio Ultimate nebyl střih a naprostá kontrola nad záznamy nikdy snazší.“

Spolu s podporou vyšší přenosové rychlosti a vylepšenou hardwarovou akcelerací videa Intel Quick Sync mezi nové funkce a vylepšení v produktu Pinnacle Studio 23 Ultimate patří:

 

  • Novinka! Maskování videa: Objevte novou úroveň kreativity s maskováním videa. Můžete vylepšovat nebo odstraňovat prvky videa, rozostřit obličeje, klonovat objekty, selektivně používat efekty na libovolné části klipu, vrstvit záznamy s textem nebo tvary, vytvářet textové masky a mnoho dalšího. 
  • Novinka! Efektivita časové osy: Díky nové  funkci „Clip Nesting“ můžete pracovat efektivněji a lépe organizovat časovou osu. Můžete snadno seskupovat více klipů a udržet si pořádek na časové ose nebo hromadně používat přechody a efekty. Vylepšené ovládací prvky klíčových snímků umožňují přesně přizpůsobit přechody a efekty.
  • Vylepšení! Color Grading: S kompletními ovládacími prvky Color Grading, které nyní zahrnují předvolby profilů LUT (Look up Table) a vylepšené možnosti ovládacích prvků pro ještě přesnější úpravy, můžete snadno opravit barvy a navodit atmosféru videa. Možnost kopírování a vložení atributů barev napříč klipy šetří čas. Použijte nové funkce selektivních vektorových monitorů k optimalizaci korekce barev pro konkrétní oblast ve videu. Upravte tóny pleti tak, aby vypadaly přirozeněji, korigujte a sjednocujte barvy mezi klipy, a mnoho dalšího. 
  • Vylepšení! Možnosti exportu: Využijte nových možností exportu. Použijte nový kanál alfa k exportu projektů s průhledným pozadím a převodu videa na soubory GIF pro snadné zobrazování napříč online platformami. Během exportu ušetříte čas díky plynulému zpracovávání více souborů najednou nebo použití nových dávkových front. 

 

Vylepšení! Efekty od NewBlueFX: Nově přidaný modul NewBlue Audio Essentials lze využít ke zjednodušení zpracování zvuku a přidání zvukových efektů, jako jsou sborové efekty, zpoždění, ozvěna a zkreslení. K dispozici jsou i populární balíčky NewBlue s možností prémiových video efektů. 

Pinnacle Studio 23 Ultimate podporuje 4K, HD a 360° video a nabízí výkonnou sadu funkcí, která zahrnuje také dynamické přechody, průhlednost stopy a fázovou animaci. Využijte výhod programu MultiCam Capture™ Lite a nahrávejte záznam obrazovky a webové kamery a plynule je kombinujte pomocí editoru záznamu z více kamer. Vypalujte projekty s produktem Pinnacle™ MyDVD®, který nabízí více než 100 přizpůsobitelných nabídek, kapitol a mnoho dalšího. 

Pinnacle Studio 23 Ultimate je součástí řady Pinnacle Studio, která zahrnuje také Pinnacle Studio 23 Plus a Pinnacle Studio 23. Další informace o produktové řadě Pinnacle Studio 23 naleznete v této srovnávací tabulce.

Dostupnost

Produkty Pinnacle Studio 23 Ultimate, Pinnacle Studio 23 Plus a Pinnacle Studio 23 jsou nyní dostupné v češtině, angličtině, dánštině, holandštině, finštině, francouzštině, němčině, italštině, japonštině, polštině, ruštině, španělštině a švédštině. Veškeré ceny na webových stránkách Pinnacle pro český trh jsou uváděny v USD a jejich přesná výše v Kč závisí na aktuálním směnném kurzu Kč a USD. Výsledné ceny v českých korunách jsou založené na maloobchodní ceně uváděné v USD. K dispozici je i upgrade za speciální cenu. Další informace naleznete na adrese www.pinnaclesys.com.

Spojte se s námi

Pinnacle Studio naleznete na Facebooku na adrese www.facebook.com/pinnaclesys

Produkty Pinnacle, které vám přináší Corel, dávají lidem možnost vyjádřit své kreativní vize prostřednictvím videa. Pinnacle Studio, které je proslulé širokou škálou funkcí a přesných ovládacích prvků, je pokročilý editor videa, který umožňuje uživatelům posouvat hranice a přiblížit se profesionální tvorbě. Další informace o Pinnacle a vlajkovém editoru videa Pinnacle Studio najdete na adrese www.pinnaclesys.com.

Produkty společnosti Corel nabízejí milionům expertů po celém světě možnost dělat skvělou práci ještě rychleji. Nabízíme jedny z nejznámějších softwarových značek v odvětví, které dávají jednotlivcům a týmům možnost vytvářet, spolupracovat a dosahovat ohromujících výsledků. Základem našeho úspěchu je neúnavná snaha nabízet široké portfolio inovativních aplikací, jakou jsou CorelDRAW®, ClearSlide®, MindManager®, Parallels® a WinZip®, které inspirují uživatele a pomáhají jim při dosahování jejich cílů. Další informace o společnosti Corel naleznete na adrese www.corel.com/cz.