GFI Software získala jedno zlato a dvě stříbra v rámci ocenění IT World Awards 2019

Porotu zaujal licenční model GFI Unlimited a řešení Exinda Network Orchestrator

PRAHA, 27. srpna 2019 – Společnost GFI Software oznámila, že na 14. výročním vyhlášení globálních IT World Awards 2019 pořádané organizací Network Products Guide získala v souvislosti s prudkým nárůstem obratu z licenčního programu GFI Unlimited stříbrné ocenění v kategorii „IT’s Hot Companies“. Další dvě ocenění, a to zlaté v kategorii „Aplikačního monitoringu a správy“ a stříbrnou cenu v kategorii „Monitoring a diagnostika síťové výkonnosti“, získal produkt Exinda Network Orchestrator.

GFI Unlimited, licenční model na soubor aplikací pro SMB firmy, vzrostl během více než roku z nuly na 4 500 zákazníků. Model softwarového předplatného nabízí produkty poštovního serveru, antispamu, firewallu, patch managementu, archivace, online faxování a další za jednotnou cenu na uživatele. Komplexní pokrytí potřeb SMB firem a jednoduchost pořízení a použití jsou hlavními motory dynamického růstu popularity GFI Unlimited. Dnes toto předplatné využívá na 200 000 koncových uživatelů, přičemž jej nabízí přes 1 600 prodejních partnerů GFI po celém světě.

„GFI Unilimited je přelomový model softwarového předplatného pro SMB firmy,“ řekl Dan Beer, generální manažer GFI Software. „GFI Unlimited nabízí ucelené zabezpečení firemních sítí a všech komunikačních potřeb na jednom místě, v kontrastu s nutností pořizování a integrace každého produktu zvlášť. Úspěch licenčního modelu je tím hlavním důvodem našeho zařazení mezi aktuálně „žhavé“ technologické společnosti.“ 

Exinda Network Orchestrator umožňuje podnikům porozumět síťovému a aplikačnímu provozu ve své infrastruktuře, aby mohly snadno a proaktivně alokovat šířku internetového pásma pro kritické aplikace k zajištění požadovaného výkonu aplikací. Okamžitý přehled a možnost řízení snižuje nespokojenost uživatelů, zvyšuje jejich produktivitu a šetří náklady organizací na posilování internetového připojení, což obvykle řešení problémů jen odsouvá do budoucna. Ocenění ve dvou kategoriích, jedno síťové a druhé aplikační, zvýrazňuje univerzálnost řešení Exinda v oblasti síťové infrastruktury.  Na řešení Exinda se spoléhá více než 4 000 podniků z celého světa s cílem dosažení maximální síťové a aplikační výkonnosti. 

Každoroční vyhlášení IT World Awards oceňuje úspěchy na trhu informačních technologií v kategoriích nejlepších společností, produktů a služeb, nových technologií a dalších, jež hodnotí porotci z celého světa. Vítězové, finalisté a další osobnosti IT světa se zúčastní slavnostní ceremonie SVUS Red Carpet Awards Ceremony Dinner v San Francisku, která se bude konat 28. října 2019.

O GFI

Společnost GFI Software vyvíjí špičková IT řešení umožňující podnikům monitorovat, spravovat a chránit své sítě s minimálními potřebami administrace. GFI podporuje komunikační a bezpečnostní platformy u desítek tisíc svých zákazníků s využitím řešení pro zabezpečení sítí, webový monitoring, antispam, patch management, správu zranitelnosti, faxování a archivaci. GFI prodává své produkty prostřednictvím globální sítě tisíců prodejních partnerů. Společnost je držitelem řady ocenění a certifikátů včetně certifikátu Microsoft Gold ISV Partner. Více o GFI Software naleznete na http://www.gfi-software.cz nebo  http://www.gfi.com.