Vedení konzultantů v Acomware převzal Pavel Čihák

Praha, 3. září 2019 – Pozici vedoucího konzultantů ve společnosti Acomware převzal v srpnu Pavel Čihák, který předtím působil jako vedoucí marketingu v MPU/Trinity Bank nebo Raiffeisen Bank.

Pavel Čihák do Acomware přichází z MPU/Trinity Bank, kde měl jako člen vedení na starost marketing a lidské zdroje. Za sebou má také 5 let v čele marketingové komunikace tuzemské Raiffeisen Bank, v níž se mimo jiné podílel na budování nové strategie této značky po spojení eBanky a Raiffeisenbank.

V Acomware bude mít v roli Head of Consulting na starosti vedení týmu konzultantů. „Pavel má bohaté zkušenosti nejen z klientské strany, ale z dřívější doby také z agentur. Jsem si naprosto jistý, že našim konzultantům přinese nový pohled na budování vztahu s našimi zákazníky a pomůže nám oddělení dále rozvíjet v souladu s naší firemní strategií,“ slibuje si od změny David Vurma, CEO společnosti.

„Je to pro mě nová profesní výzva. Rád bych Acomware pomohl posunout služby na ještě vyšší stupeň kvality. Mé cíle se dají shrnout do tří bodů: rozvíjet tým konzultantů, poskytovat klientům nadstandardní servis a být partnerem v jejich podnikání,“ říká Pavel Čihák.

O společnosti Acomware

Acomware je specializovaná konzultační společnost pro e-commerce a digitální marketing. Od roku 2002 pomáhá firmám, aby v jeho prostředí dosahovaly co nejlepších výsledků. Zvyšuje prodeje, buduje nové značky nebo zlepšuje péči o zákazníky. Služby společnosti využívají obchodní řetězce, e-shopy i výrobní firmy.

Česká e-commerce scéna je pro Acomware domovem, který se snaží aktivně rozvíjet a kultivovat. Podílí se na vývoji a implementaci nových nástrojů a technologií, školí odborníky i nadšence. Na webu www.acomware.cz publikuje unikátní výzkumy a studie. Je pořadatelem konferencí Performance2020, Emailing2020 a cyklu diskuzí Eshopista.