Král vozů střední třídy Passat nově dostupný na operativní leasing s Volkswagen Financial Services

Praha, 4. září 2019 – Volkswagen Passat je zcela právem označován za krále střední třídy. Spolu s Golfem a Broukem jde o jeden z nejpopulárnějších modelů wolfsburské automobilky, kterého se vyrobilo více než 30 milionů kusů. Díky svému nadčasovému designu, skvělým jízdním vlastnostem a bohaté výbavě má Passat své místo jak ve flotilách manažerských sedanů, tak v garážích rodinných domů a bytů po celém světě. S akční nabídkou operativního leasingu Volkswagen Financial Services může nový Passat nebo Passat Variant patřit i Vám.

Údaje společnosti Volkswagen Financial Services u Volkswagenu Passat hovoří ve prospěch podnikatelů, kteří tvoří více než dvě třetiny uživatelů. Ti oceňují hlavně reprezentativní vzhled, příznivé provozní náklady, nebo specifické prvky výbavy, které usnadní provoz firemních flotil nebo uspoří čas vytíženým manažerům. Oběma skupinám jsou nyní tyto vozy ještě dostupnější s výhodnou nabídkou operativního leasingu s nízkou splátkou.

Jedním z inovativních prvků výbavy je systém Mobile key, který umožňuje vůz otevřít a nastartovat prostřednictvím vašeho mobilního telefonu, nebo In-Car aplikace – ta spolu se službou We Deliver umožňuje autorizovaným osobám – ať už je to messenger balíkové služby, kurýr s rozvážkou jídla nebo prádelna – přístup do zavazadlového prostoru, takže nemusíte čekat ve frontách nebo se zdržovat vyzvedáváním zásilky ve výdejních místech. Takovou službu jistě ocení jak podnikatelé, tak i ostatní řidiči.

Podnikatelé i fyzické osoby, kteří v modelech Passat a Passat Variant jezdí, spojuje hlavně obliba vznětového motoru. Bezmála 95 % těchto vozů se u nás prodá právě v této motorizaci. Varianta s pohonem 4×4 mezi českými motoristy tak populární není – tu volí pouze čtvrtina našich klientů,“ říká Radek Jandásek, Brand manažer ve společnosti Volkswagen Financial Services.

S uvedením nového Passatu na trh jsme připravili mimořádnou nabídku operativního leasingu s atraktivní měsíční splátkou včetně servisu pro modely s motorizací 1,5 TSI:

Passat 1,5 TSI ACT / Passat Variant 1,5 TSI ACT 
Cena vozu  750 900,- / 777 900,-
Délka financování 48 měsíců
Roční nájezd 15 000 km
Měsíční splátka bez DPH 7 737,- / 8 086,-* 

*Nabídka platí pouze pro podnikatele. Splátka zahrnuje záruční a pozáruční servis po celou dobu pronájmu vozidla a povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí. Akční nabídka platí do vyčerpání zásob.

Operativního leasing Volkswagen Financial Services podobně jako Volkswagen Passat splňuje potřeby vrcholových manažerů i rodin s dětmi. Obě skupiny jistě ocení výhodnou fixní splátku po celou dobu splácení, servis a údržbu v ceně leasingu nebo to, že se prakticky o všechny provozní starosti majitele vozu postará Volkswagen Financial Services.

Volkswagen Financial Services je přední finanční společností specializující se na podporu prodeje dealerské sítě značek Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche, DUCATI a koncernových ojetých automobilů. Nabízí produkty v oblasti úvěru, finančního leasingu, operativního leasingu, pojištění a služeb soukromým osobám, podnikatelům i firmám, a to jak pro koncernové vozy – tzv. značkové financování, tak i pro ostatní vozy na trhu. Volkswagen Financial Services je součástí Volkswagen Financial Services AG, zastoupených v 51 zemích, které disponují portfoliem více než 12,4 milionů smluv a zaměstnávají téměř 13 tisíc pracovníků. Od svého vzniku v roce 1992 je společnost jedničkou na českém trhu ve financování osobních a užitkových vozů a zaujímá rovněž první místo v operativním leasingu.

www.vwfs.cz ǀ Facebookǀ Twitter ǀ