Řada Huawei P30 přichází v novém trendy barevném provedení a s několika inovacemi

Huawei představil na veletrhu IFA v Berlíně svůj špičkový smartphone P30 Pro ve dvou nových barevných provedeních. Současně přináší také vylepšené funkce pro úpravu fotografií a videí nebo nejnovější nadstavbu EMUI10 pro uživatele řady P30.

Kombinace funkčnosti a elegance

Dvě nově představené barevné kombinace přinášejí elegantní design inspirovaný přírodou. Tohoto speciálního designu bylo dosaženo pomocí broušení matného povrchu. Zatímco uhrančivá barva Mystic Blue připomíná oblohu odrážející se v moři, provedení Misty Lavender se podobá pláži při západu slunce. 

Nový Huawei P30 Pro redefinuje estetiku chytrých telefonů. Stylová záda přístroje přináší plynulý přechod mezi lesklým a matným povrchem, čímž kombinuje otázku designu i funkčnosti. Zatímco horní část je z vysoce lesklého materiálu, spodní část, za kterou smartphone běžně držíme, má matný povrch. Díky tomu nedochází k ulpívání otisků prstů na zádech přístroje.

Skvělé selfie i za té nejtemnější noci

Další novinkou je funkce „super night selfie“, která pomocí algoritmu portrétového snímání s vysokým rozlišením obrazu rozjasňuje a zkrášluje tváře při focení v noci. Tváře tak vypadají přirozeněji a více trojrozměrné. Současně snižuje jas světelného zdroje v pozadí a zlepšuje detaily ve tmavých částech fotografie, aniž by docházelo k nadměrnému zvýraznění pozadí. Výsledkem je přirozená, trojrozměrná a rafinovaná noční selfie fotografie.

Ať už fotografujete nebo editujete, umělá inteligence dělá tvorbu videa jednoduchou a vzrušující. Všechny nové vylepšené funkce úprav aplikace Huawei Vlog AI podporují funkci samostatného vytváření, která umožňuje dělat hudební videa z fotografií a videí uložených v galerii pomocí jediného kliknutí. Jakmile je video generováno automaticky, můžete jej dále přizpůsobit své oblíbené hudbě, filtrům, efektům a filmovým měřítkům, a dokonce přidat další klipy.

Super citlivý Quad-camera system od společnosti Leica, kterým se pyšní Huawei P30 Pro, dodává plně profesionální nabídku pro oblasti, jakými jsou citlivost na světlo nebo přibližování. Smartphone dosahuje nebývalého úspěchu u fotografování při nízkém osvětlení s maximální citlivostí ISO 409600, což umožňuje snadno zachytit noční scény čistě a ostře. Fotoaparát Huawei P30 Pro nabízí vynikající zaostření díky skrytému objektivu se zoomem, který poskytuje funkčnost zoomu v profesionální kvalitě bez potřeby přídavného vybavení. Každý uživatel by tak měl být schopen pořizovat snímky jako profesionál.

Ještě inteligentnější EMUI10

Uživatelé řady P30 budou moci jako první upgradovat své telefony na nejnovější verzi nadstavby EMUI10. Ta nabízí uživatelům propracovanější chytrý zážitek ve všech scénářích. 

EMUI10 přináší jednodušší design, změnu ikonek, ale například i rozložení písma pro přehledný a elegantní vzhled systému. Nejnovější generace nadstavby nabídne více možností pro Always-on displej, nové styly kalendáře nebo vylepšený design v aplikacích. Na základě výzkumu přináší EMUI10 také „dark mode“ tedy tmavý režim pro lepší čitelnost a větší vizuální pohodlí při práci. Režim optimalizuje barevný kontrast mezi textem a tmavým pozadím, barvu textu i systémových ikon. Podporovat bude navíc také aplikace třetích stran.

Q2 Pro: Wi-fi systém nové generace

Společnost Huawei uvedla na trh na veletrhu IFA 2019 i nový domácí Wi-Fi systém nové generace. Huawei WiFi Q2 Pro je vybaven gigabitovým modemem čipem PLC Gigahome 5630. Umožňuje tak rychlé přenosy dat a nízkou latenci, čímž vytváří základ pro rozsáhlé přijetí nových technologií – například 200 Mbps širokopásmové připojení či širokopásmové připojení pomocí optických vláken.

Huawei WiFi Q2 Pro může fungovat v oblastech se slabým signálem, pro plné pokrytí i v prostorném, vícepodlažním domě. Kombinace dvoupásmového automatického výběru, bezproblémového roamingu a automatické optimalizace kanálů má za cíl poskytnout uživatelům Q2 Pro inteligentní zážitek z připojení, které pokrývá každý koutek jakékoliv domácnosti.

– – –

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2018 se společnost umístila na 2. místě v dodávkách chytrých mobilní;ch telefonů. Patnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.