Multifunkce Kyocera TASKalfa získaly ocenění Keypoint Intelligence Buyers Lab „Summer 2019 Pick Awards“

Praha – 9. září 2019: Kyocera Document Solutions Europe, přední dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, získala ocenění od společnosti Keypoint Intelligence Buyers Lab. Cena „Summer 2019 Copier MFP Pick award” byla udělena třem barevným a dvěma černobílým multifunkcím z řady Kyocera TASKalfa.

Z řady barevných multifunkcí A3 byly oceněny TASKalfa 6053ci a TASKalfa 4053ci a TASKalfa 3253ci, mezi černobílými multifunkcemi A3 si nejlépe vedly TASKalfa 6003i and TASKalfa 5003i, které obdržely tato prestižní ocenění. Všechna zařízení byla uznána jako „vynikající“ pro celou řadu výhod a funkcí, včetně výkonu, spolehlivosti a konzistentní kvality obrazu. 

George Mikolay, náměstek ředitele společnosti Keypoint Intelligence – Buyers Lab, uvedl: „Celý příběh Kyocery je o spolehlivosti. Při testování jsme zaznamenali pouhá tři zaseknutí při téměř 600 000 impresí. A při dlouhodobém používání nejsou téměř žádné prostoje. S oceněním MFP Color Copier za nejspolehlivější značku získává Kyocera známku dokonalosti v této oblasti.“

Michimasa Kobayashi, senior manažer produktového marketingu v Kyocera Document Solutions Europe, říká: „Pro společnost Kyocera je ctí, že naše zařízení byla oceněna prestižními cenami od Buyers Lab. Multifunkce TASKalfa jsou konstruovány podle požadavků našich zákazníků, kteří se vždy, kdykoli potřebují kvalitní dokumentaci, mohou na produkty Kyocera spolehnout.“

Všechna tato zařízení využívají technologii HyPAS, která umožňuje bezproblémovou integraci stávajícího řešení oběhu dokumentů zákazníka, pomáhá zefektivňovat složité úkoly, zvyšovat zabezpečení a snižovat náklady. Poskytují tak flexibilitu a přizpůsobivost organizacím, které od svých MFP požadují jen to nejlepší a očekávají návratnost investic, aniž by došlo ke snížení kvality. 

Keypoint Intelligence BLI Pick se uděluje kancelářským vybavením dvakrát ročně – v létě a v zimě – a oceňuje produkty, které prokázaly v rozsáhlé sadě laboratorních testů společnosti Buyers Lab nejlepší výsledky.

Kyocera Document Solutions poskytuje multifunkční zařízení a tiskárny, které kombinují pokročilé funkce a spolehlivost se zaměřením na ekologii. Společnost má dlouholeté zkušenosti s kancelářským prostředím a nabízí software, který digitalizuje a automatizuje správu a oběh dokumentů včetně řešení pro zvyšování digitální bezpečnosti, produktivity a efektivity. Společnost se tak prostřednictvím komplexních řešení pro správu dokumentů snaží pomáhat zákazníkům v růstu jejich podnikání.

   O společnosti Keypoint Intelligence Buyers Lab

Společnost Buyers Laboratory (BLI) je už 50 let přední nezávislou testovací laboratoří kancelářského vybavení a právním ochráncem spotřebitelů. Ve své internetové databázi a v bulletinech zveřejňuje srozumitelné a přesné informace o parametrech a cenových relacích kancelářských zařízení (kopírky, tiskárny, faxy a multifunkční zařízení). Díky svým zprávám o terénním a laboratorním testování je považována za předního recenzenta výrobků. Ve zprávách z terénu jsou zákazníkům výrobky poprvé představeny spolu s předběžnou analýzou jejich výkonu. V následné zprávě o laboratorním testu, jenž probíhá po dobu několika měsíců ručním testováním v laboratoři, jsou pak klientům poskytnuty nejdetailnější a nejpřesnější hodnotící informace těchto zařízení. Pro více informací navštivte www.buyerslab.com nebo www.buyerslabadvisor.com.

O oceněních Buyers Lab Pick Awards

Buyers Lab Picks jsou samostatnými a náročnými oceněními v průmyslu. Jsou založeny na důsledném testování, včetně rozsáhlého hodnocení trvanlivosti a hodnocení klíčových vlastností, jako je použitelnost, kvalita zobrazení a hodnota. Každý produkt, který úspěšně absolvuje laboratorní test, získává pečeť Recommended (Doporučený) nebo Highly Recommended (Vysoce doporučený) a certifikát spolehlivosti, s nejlepšími výsledky se pak kvalifikují jako uchazeči o Pick Award.

 O společnosti KYOCERA Document Solutions

 KYOCERA Document Solutions se sídlem v japonské Osace je předním výrobcem kancelářských řešení zaměřených na tisk dokumentů a   document management systémy. Produktové portfolio KYOCERA zahrnuje i barevné a černobílé tiskárny a multifunkční zařízení mnoha formátů. Produkty KYOCERA jsou proslulé svými jedinečnými součástkami s dlouhou životností, které poskytují maximální spolehlivost a minimalizují negativní dopad na životní prostředí snižováním odpadu. Vše dohromady vede k nižším celkovým nákladům na vlastnictví (TCO) v průběhu celé životnosti výrobku. Portfolio společnosti KYOCERA Document Solutions portfolio však nekončí u hardwaru. Kompletní sada podnikových aplikací a konzultačních služeb umožňuje zákazníkům optimalizovat a řídit workflow dokumentů a uvolnit plný potenciál jejich investic do hardwaru.

KYOCERA Document Solutions Inc. je dceřinou společností firmy KYOCERA Corporation, která je čelním světovým vývojářem a výrobcem pokročilých high-tech keramických materiálů a souvisejících produktů, ke kterým patří například telekomunikační vybavení, obaly polovodičů a elektronické součástky. Za fiskální rok končící 31. března 2018 dosáhly čisté tržby společnosti KYOCERA Corporation 1.42 trillion yenů (zhruba 11.9 billionu euro). 

Více informací a tiskové fotografie naleznete na https://www.kyoceradocumentsolutions.eu/.