GeForce NOW dostává vylepšený interface

GeForce NOW je otevřená platforma, kam je možné si přenést svoji knihovnu her. S tím, jak se počet podporovaných titulů rozšiřoval na více než 500, bylo stále těžší orientovat se a najít již zakoupené hry v moři nově vydaných. To se nyní mění s inovovaným uživatelským rozhraním, které klade důraz na osobní knihovnu a usnadňuje nalezení vlastněných titulů.

Aktuální update aplikace přinese uživatelům GeForce NOW nové a efektivnější rozhraní, které do popředí přináší funkci vyhledávání. Jak vypadá rozložení jednotlivých prvků můžete vidět na přiložených screenshotech.

Nový interface je možné snadno ovládat a také si jej přizpůsobit na míru. Nadále budou přítomna upozornění na obsažené hry, ale knihovna podporovaných titulů bude nyní dostupná zejména přes vyhledávací lištu.

Po nalezení požadované hry ji stačí přidat kliknutím na +LIBRARY a po té je možné rovnou začít hrát. Knihovnu bude snazší spravovat a bude dostupná na každém zařízení, ze kterého se k GeForce NOW uživatel přihlásí.

Vylepšení se dočkalo také samotné vyhledávání v rámci aplikace, které nyní nabídne komplexnější možnosti. Pokud tedy hledáte postapokalyptickou hru, kde se vyskytují koťátka ve svetrech, možná se něco takového najde…

Pro každou hru v GeForce NOW je také dostupná řada nových detailních informací, např. o nutnosti používat ovladač nebo zda pochází z dílny indie vývojářů.

Uživatelé GeForce NOW se k novým funkcím dostanou restartováním aplikace nebo přímým stažením aktualizace.