Zyxel jmenoval výkonného viceprezidenta pro obchod a marketing v regionech EMEA a Severní Amerika

David Soares, současný viceprezident pro obchod a marketing v Severní Americe, nese nově odpovědnost i za region EMEA.

27. září 2019 – Společnost Zyxel Communications dnes oznámila, že jmenovala Davida Soarese do funkce výkonného viceprezidenta pro obchod a marketing v regionech EMEA (Evropa, Blízký východ a Afrika) a Severní Amerika. David Soares ve společnosti Zyxel působí od roku 2017 jako viceprezident pro prodej v Severní Americe. Má v našem odvětví více než 30 let zkušeností, které mu pomohou posílit prodej v obou regionech.

V rámci nově převzaté odpovědnosti za region EMEA bude mít pan Soares za úkol, aby společně se svým týmem našel příležitosti k rozvoji obchodních kanálů a strategií, které partnerům společnosti Zyxel pomohou dosáhnout většího růstu a ziskovosti v jejich podnikání. Jednou z jeho obchodních priorit bude asistovat prodejcům s přidanou hodnotou (VAR) v tom, aby se z nich stali poskytovatelé řízených služeb (MSP).

David Soares, mezi jehož profesní zkušenosti patří mimo jiné 16 let ve společnosti NETGEAR a 12 let ve vedení firmy Hayes Modems, bude s obchodními partnery spolupracovat na tom, aby společnost Zyxel rozšířila své aktivity pomocí své stávající prodejní sítě. Jeho snahou bude zejména zvýšit povědomí o jedinečném portfoliu sofistikovaných produktů Nebula určených pro cloudovou správu sítí.

„Zyxel je jediný výrobce, který nabízí skutečně ucelené portfolio síťových produktů pro malé a středně velké organizace, a to od pokročilých bezpečnostních bran s komplexní detekcí malwaru přes přepínače až po bezdrátové přístupové body. Produkty celého portfolia značky Zyxel jsou kompatibilní s platformou Nebula, která je dokonalým řešením pro správu sítí po cloudu a našim prodejcům usnadňuje přechod do role poskytovatele řízených služeb. Prodejci, kteří se chtějí takovým poskytovatelem stát, mohou počítat s naší podporou,“ dodává David Soares.

O společnosti Zyxel Communications

Společnost Zyxel připojuje svět k internetu již 30 let, vždy s důrazem na inovace, zákazníka a kvalitu služeb. Díky schopnosti adaptovat a inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb, organizace i domácí uživatele.

O vůdčí globální pozici společnosti Zyxel na komunikačním trhu svědčí mimo jiné:

působnost ve 150 zemích celého světa,

1 500 oddaných zaměstnanců,

700 000 organizací, které díky našim řešením fungují chytřeji,

100 milionů zařízení propojujících svět.

Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a uspokojovat potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

Zyxel, Your Networking Ally.