Brand ambasadorem značky LG se stal Přemek Forejt

Přemek Forejt, šéfkuchař vyhlášené olomoucké restaurace Entrée, jeden z nejmladších a nejinspirativnějších šéfkuchařů Česka, porotce kuchařské soutěže Masterchef, se rozhodl spojit své jméno s přední světovou značkou LG nabízející široký rozsah produktů. 

„Těší mě, že za mnou LG přišlo s nabídkou stát se tváří této celosvětově známé značky pro Českou a Slovenskou republiku. Produkty značky LG mě opravdu hodně baví,“ vysvětluje Přemek Forejt.

Vzájemná spolupráce vyplynula ze společného vnímání profesního přístupu. Přemek Forejt

přistupuje k věcem vždy inovativně s autentičností vlastní osobnosti a umožňuje tak lidem zažít výjimečné prožitky sahajících do gastronomických výšin. Společnost LG sdílí svým nepřetržitým globálním rozvojem v oblasti technologií a výroby tuto odpovědnost vůči rozvíjejícím se potřebám spotřebitelů. Přináší vždy nejmodernější vysoce designové produkty a optimální řešení, které obohacují životy spotřebitelů o přidanou hodnotu.   

„LG vítá Přemka Forejta do LG rodiny s cílem pomoci podpořit image značky jako prémiovou, vysoce inovativní a zároveň autentickou, značku širokého záběru. Historie společnosti byla vždy spojena s její touhou pomáhat vést šťastnější a lepší život, claim Life’s good je toho zřejmým důkazem. Věříme, že propojení s výjimečnou osobností Přemka Forejta pomůže vnímat brand LG jako ekvivalent prémiových značek a jako nezbytnou součást všech stylových spotřebitelských domácností,” říká Roman Šípoš, ředitel marketingového a obchodního oddělení LG Electronics.

Pro obě strany je dlouhodobé a exkluzivní partnerství velmi důležité. Spolupráce bude probíhat napříč různými platformami, jako jsou sociální sítě, lifestylové kanály komunikace, CSR projekty, vybrané televizní reklamy LG, ale i veletrhy a eventy značky.

Zkušenosti Přemka Forejta zahrnují působení v londýnské restauraci L’Autre Pied, která se chlubí Michelinskou hvězdou, i spolupráci v brněnském restaurantu KOISHI zaměřeném na sushi a ryby, který získal 1. místo v roce 2013 dle Maurerova výběru GRAND RESTAURANT. V roce 2015, ve svých 27 letech, dostal příležitost stát se šéfkuchařem a vytvořil jedinečný koncept olomoucké Entrée Restaurant. V roce 2017 získal s týmem Entrée Restaurant 1.místo a ocenění ‚Nejlepší restaurace‘ dle Maurerova výběru.

O společnosti LG Electronics 

Společnost LG Electronics Inc. je globálním inovátorem v oblasti technologií a výroby, s působností na 140 místech a s více než 70 000 pracovníky po celém světě. S celosvětovým obratem v roce 2018 ve výši 54,4 miliard dolarů, se LG skládá z pěti společností – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Mobile Communications, Vehicle Component Solutions and Business Solutions. Společnost LG je předním světovým výrobcem televizorů, chladniček, klimatizací, praček a mobilních zařízení, včetně prémiových produktů LG SIGNATURE a LG ThinQ s umělou inteligencí. Nejnovější zprávy společnosti LG naleznete na adrese www.LGnewsroom.com