Digital Ant pracuje pro nové klienty: HoppyGo a Emco

Marketingová agentura zaměřující se na startupy a inovační projekty, Digital Ant, hlásí nové klienty: jediný český peer-to-peer carsharing HoppyGo a potravinářskou firmu Emco.

Výkonnostní kampaně pro HoppyGo zvýšily množství vypůjčených aut

Pro největší českou carsharingovou společnost HoppyGo, která zprostředkovává sdílení aut přímo mezi lidmi, připravuje Digital Ant od června výkonnostní a brandové kampaně na Googlu, Seznamu, Facebooku a Instagramu. „HoppyGo stále roste, to i díky našim kampaním. Povedlo se nám snížit náklady na získání aktivního uživatele na téměř polovinu, zároveň nyní s týmem HoppyGo řešíme expanzi do dalších měst v Česku a na zahraniční trhy,“ říká Štěpán Heller, spoluzakladatel agentury Digital Ant.

Kompletní online reklama pro nový e-shop Emco

Potravinářská firma Emco rozjela nový e-shop, ve kterém nové nabízí všechny své produkty. Digital Ant má u nového projektu na starost kompletní online propagaci na Googlu i sociálních sítích. „Emco je další velkou značkou, která se na nás obrátila. S nastartováním nového projektu jí dokážeme pomoci i díky našim zkušenostem ze startupové scény,“ komentuje Heller.

Digital Ant je česká marketingová agentura, která pomáhá inovacím najít své místo na trhu a prodávat i na zahraničních trzích. Ze své pobočky v Praze řídí kampaně pro zahraniční i lokální klienty. Mezi ně patří například inovativní firemní financování Cashbot, e-shop se streetwearovou módou BoardStar nebo pražský coworking Business Link.