Call of Duty Modern Warfare je za dveřmi! Majitelé GeForce GPU budou Game Ready

Vydání vysoce očekávaného Call of Duty: Modern Warfare je za dveřmi a hráči vybavení GPU GeForce si budou již v den vydání moci vychutnat hru na maximum díky NVIDIA Game Ready ovladačům. Kromě Call of Duty: Modern Warfare nabídne tato verze také nejlepší herní zážitek v titulu The Outer Worlds.

Call of Duty, jak jej zatím neznáte

Jako oficiální partner PC verze Call of Duty: Modern Warfare spolupracovala společnost NVIDIA úzce s Activision a Infinity Ward na tom, aby grafická stránka novinky nabídla dosud nevídanou úroveň kvality. Výsledkem spolupráce je například implementace ray tracingu v reálném čase nebo zpřístupnění funkcí NVIDIA Ansel a NVIDIA Higlights již od prvního dne.

A hráči, kteří se chystají upgradovat své herní vybavení, mají jedinečnou příležitost využít balíčku GeForce RTX Call of Duty: Modern Warfare. Díky němu mohou do 18. listopadu obdržet Call of Duty: Modern Warfare při koupi vybraných karet GeForce RTX nebo jimi osazených notebooků či PC sestav.

Game Ready pro The Outer Worlds

Tento ovladač také nabídne optimalizaci výkonu a maximální stabilitu v novince The Outer Worlds. Jde o nejnovější titul z dílny studia Obsidian Entertainment, tvůrců řady oblíbených her, mezi něž paří například Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords nebo Fallout: New Vegas.

O ovladačích NVIDIA Game Ready

Game Ready ovladače jsou hráčům k dispozici v den vydání většiny hlavních titulů, nebo ještě před ním. Nabízejí optimalizaci pro co nejlepší výkon a ničím nerušený zážitek ze hraní. Všechny NVIDIA Game Ready ovladače nesou certifikaci Microsoft WHQL.

Doporučené odkazy:

Článek na GeForce.com o Game Ready ovladačích pro Call of Duty: Modern Warfare:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/call-of-duty-modern-warfare-game-ready-driver

NVIDIA ovladače ke stažení:

https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx

Článek na GeForce.com o doporučených konfiguracích pro Call of Duty: Modern Warfare:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/call-of-duty-modern-warfare-2019-system-requirements/

 Call of Duty: Modern Warfare PC Launch Trailer s RTX efekty:

https://youtu.be/6IUzGzFJHBw

Článek na GeForce.com o balíčku Call of Duty: Modern Warfare:

https://www.nvidia.com/cs-cz/geforce/campaigns/call-of-duty-modern-warfare-bundle/