Cenově atraktivní 13″ profesionální notebook dynabook Portégé A30-E na našem trhu

 

  • Produktivita na cestách s hmotností pouze 1,2 kg* a výdrží 14 hodin  

 

  • Prémiový výkon, bohaté bezpečnostní prvky, výborná konektivita a atraktivní cena
  • 3letá onsite záruka 

 

 

31. října 2019, Neuss, Germany – Dynabook Europe GmbH představuje na našem trhu první dvě konfigurace velmi lehkého a odolného notebooku Portégé A30-E s výkonem a výdrží, kterou potřebují moderní mobilní pracovníci. Tento přístroj charakterizuje velmi dobře čitelný jasný 13,3″ Full HD antireflexní displej a podsvícená klávesnice pro práci v náročných světelných podmínkách, výdrž na baterie až 14 hodin, řada funkcí pro zabezpečení, bohatá konektivita a atraktivní cena. To vše při hmotnosti pouhých 1,2 kg*. Jeho šasi bylo testováno dle přísných vojenských norem s ohledem na pád, změny teplot i vysokou vlhkost.

Bezpečnostní prvky pro ochranu firemních dat

Citlivá data uložená v přístroji chrání na několika úrovních řada bezpečnostních prvků. Jejich základem je oceňovaný vlastní BIOS společnosti Dynabook spolu s modulem TPM (Trusted Platform Module). Notebook umožňuje konfigurovat využití jednotlivých portů podle individuálních bezpečnostních kritérií společnosti. Přístup k systému BIOS i SSD disku lze zabezpečit jediným krokem biometrického ověření. Zabezpečení všech dat na cestách dále posiluje čtečka SmartCard a dvouúrovňová autentizace s využitím IR kamery ve spojení s Windows Hello a vestavěné čtečky otisků prstů.

Konektivita pro práci na cestách a rozšířená záruka

Pro bezproblémovou práci je k dispozici flexibilní port USB Type-C, který ve spojení s volitelnou dokovací jednotkou USB-C umožňuje rychlé připojení mnoha periferií, včetně zařízení s konektorem VGA, pomocí jediného kabelu. Přímo v notebooku je kromě něj pro snadné prezentace i pro práci v kanceláři ve spojení s velkým monitorem integrován HDMI port, a také dva konektory USB 3.0. a RJ-45 pro kabelové připojení k síti.

Obě nové konfigurace jsou prodávány s rozšířenou tříletou onsite zárukou s garancí reakce do 24 hodin od nahlášení závady a opravou u zákazníka.

První konfigurace na našem trhu

Na český trh dorazily nyní první dva modely této novinky, jejíž provoz zajišťuje 64bitový operační systém Windows 10 Pro. Oba jsou osazeny 8 GB operační paměti DDR4 2400 a rychlým SSD diskem M.2 s kapacitou 256 GB. O grafické operace se stará integrovaný adaptér Intel® UHD Graphics 620 a bezpečné připojení k bezdrátové síti bez výpadků zajišťuje Wi-Fi adaptér Intel® Dual Band Wireless-AC 8265. Portégé A30-E-149 pohání procesor Core i5-8250U a jeho doporučená koncová cena je 22 200 Kč včetně DPH. Druhá konfigurace, dynabook Portégé A30-E-17E, je založena na procesoru Core i7-8550U a k dostání je za 24 400 Kč včetně DPH. 

* v závislosti na konfiguraci

Sledujte nás online

Navštivte naše webové stránky, kde najdete technické údaje a nejnovější informace o produktech. Další informace naleznete na našem blogu. Nebo se s námi spojte na našich sociálních médiích – LinkedIn.

O společnosti Dynabook Inc.

Již více než 30 let představují notebooky a technologie Toshiba standardy pro inovace, kvalitu a spolehlivost. Společnost Dynabook Inc., jejímž většinovým vlastníkem je nyní Sharp Corporation, pokračuje v této tradici poskytováním bohatých hodnot a služeb, které pomáhají našim partnerům a zákazníkům v dosahování jejich cílů.

Další informace naleznete na adrese http://www.cz.dynabook.com