HMG spouští novou platformu『Hyundai Motor Group TECH』pro prezentaci svých inovací

 

  • Nejnovější komunikační kanál bude poskytovat produktové informace o vyspělých technologiích koncernu Hyundai Motor Group (HMG)
  • Informační centrum pro klíčové budoucí automobilové technologie, jako je umělá inteligence nebo chytrá mobilita
  • Technicky zaměřené informace, včetně videí a infografik

 

Koncern Hyundai Motor Group (HMG) spustil svou nejnovější komunikační platformu: Hyundai Motor Group TECH (https://tech.Hyundaimotorgroup.com). Webové stránky jsou globálním digitálním komunikačním kanálem pro šíření informací o nových technologiích koncernu HMG v automobilovém odvětví.

Webové stránky Hyundai Motor Group TECH v korejském a anglickém jazyce se budou zabývat novými produkty a technologiemi. Internetový portál bude informovat o vyspělých technologiích, mezi něž patří například autonomní jízda, informační a komunikační technologie, umělá inteligence a chytrá mobilita.

Hyundai Motor Group TECH se odklání od tradičních článků ve stylu blogů a bude zveřejňovat především videa, infografiky, stručné zprávy a další interaktivnější formáty. Různá videa bude po svém spuštění nabízet také globální kanál HMG na YouTube (www.youtube.com/ hyundaimotorgroup).

Kromě toho rozšíří současný novinářský portál HMG (https://news.Hyundaimotorgroup.com) svůj záběr o zprávy v angličtině, které budou informovat o výsledcích výzkumu a vývoje koncernu HMG, nových produktech a dalších tématech.

Hyundai Motor Group již komunikuje se zákazníky prostřednictvím řady globálních digitálních kanálů, jako je Facebook, YouTube, Twitter, Instagram nebo LinkedIn.

Odkazy na komunikační platformy koncernu Hyundai Motor Group v angličtině:

Hyundai Motor Group TECH: https://tech.Hyundaimotorgroup.com

Novinářský portál Hyundai Motor Group: https://news.Hyundaimotorgroup.com

Globální novinářský portál Hyundai Motor: https://globalpr.hyundai.com 

Globální novinářský portál Kia Motors: https://www.kianewscenter.com/ 

Facebook: https://www.facebook.com/HMGnewsroom

Twitter: https://twitter.com/hmgnewsroom

Instagram: https://www.instagram.com/hyundaimotorgroup.official/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hyundai-motor-group

YouTube: https://www.youtube.com/hyundaimotorgroup