Samsung představuje robotický vysavač 2v1

Robotický vysavač Samsung Powerboat VR05R5050WK najednou vysává i myje.

Praha, 5. listopadu 2019 Společnost Samsung přichází na český trh s nejnovějším modelem z řady robotických vysavačů PowerBot. Novinka je určena k vysávání tvrdých podlah, koberců a zároveň je doplněna o funkci mytí podlahy, které probíhá současně s vysáváním. Model Samsung PowerBot VR05R5050WK je na českém trhu k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 9 990 Kč u všech velkých prodejců elektroniky.

Úklid bez čekání

Aby se zajistilo vysávání i mytí podlah v jednom kroku bez nutnosti čekat, PowerBot má dvě oddělené nádoby. Jedna je určena pro prachové a hrubé nečistoty, druhá pro vodu. Tak je zajištěno, že nemusíte nádoby měnit během procesu úklidu. Mytí podlahy zajišťuje hadřík z mikrovláken, do které se elektronicky dávkuje voda, čímž se eliminuje její samovolné kapání ze zásobníku.

Zachytávání prachu a nečistot zabezpečuje rotační čistící kartáč s postranními metličkami a silné 5W nasávání prostřednictvím motoru BLDC, které vyčistí podlahu efektivněji. Vodní nádržka pro mytí má elektronické čerpadlo, které když zjistí, že je vložen hadr z mikrovlákna, automaticky zapne funkci mytí a upraví množství vody na mopu.

Dostane se všude

PowerBot VR05R5050WK zachytí nečistoty a prach i na těch nejtěžších místech. Je vysoký jen 85 mm, což znamená, že se může snadno dostat i pod nábytek a postele a do oblastí, kde je malá světlá výška. Umí pracovat až ve čtyřech různých čistících režimech a je možné jej naprogramovat na konkrétní čas, například, když nejste zrovna doma. Také umí upravit svůj sací výkon ve třech úrovních – v maximálním dosahuje výkon 5 W, ve standardním 1,7 W a v EKO režimu 0,5 W. Díky 3400mAh baterii může kontinuálně vysávat až 150 minut. Je navíc vybaven množstvím senzorů, které brání střetu s překážkami či pádu ze schodů.

Jednoduché ovládání

Pomocí integrovaného ovládání Wi-Fi a aplikace ve vašem smartphonu můžete vysavač ovládat na dálku odkudkoli. Jednoduchým dotykem jej můžete rychle spustit nebo zastavit, nastavit vícenásobné plány čištění a nastavit sací výkon. Stejně tak můžete ovládat i funkci mytí podlahy, při níž kromě jejího spuštění a vypnutí, můžete změnit i rychlost průtoku vody (nízká / střední / maximální). Takže i když jste mimo domov, můžete si být vždy jisti, že vše je správně vyčištěno.

Fotografie vysavače Samsung PowerBot VR05R5050WK jsou k dispozici zde.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.