Lidl otevře dvě nové prodejny v Praze. Zákazníci je najdou na Smíchově a Střížkově

V pondělí 11. listopadu otevírá Lidl dvě nové prodejny v Praze. Zákazníci je najdou v Praze 5 v ulici Vrchlického a na rozhraní Prahy 8 a 9 v ulici Teplická. Tím navýší počet svých prodejen v hlavním městě na 35. Z nákupů uskutečněných v první den jejich otevření navíc podpoří místní mateřské školy.

Zákazníci se mohou těšit především na pohodlné nakupování v moderních prostorách. Prodejna v ulici Vrchlického je součástí rezidence Prachnerova. Umístěna je v přízemí multifunkčního domu, který byl postaven nedaleko tramvajové zastávky Klamovka. Prodejna v ulici Teplická je součástí developerského projektu Střížkov Plazza a nachází se v blízkosti zastávky metra Střížkov. 

Obě prodejny jsou vybaveny prvky nového konceptu. Jejich součástí jsou vlastní pekárny, díky kterým bude v nabídce vždy čerstvé pečivo. Zákazníci jistě uvítají také rozsáhlé úseky čerstvých potravin. K dispozici budou mít velký výběr ovoce a zeleniny, masa a mléčných výrobků. Vystavené zboží pak dobře vynikne díky LED osvětlení a barevnému provedení interiéru. Nákupy urychlí dostatek pokladen s velkou odkládací plochou. „Novinkou je také WiFi připojení zdarma, ve vstupních prostorách pak možnost zakoupení kávy s sebou z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl a s nápoji z našeho sortimentu,” doplňuje mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Lidl pamatuje i na zákazníky, kteří jsou zvyklí jezdit na nákupy autem. U obou prodejen budou moci využívat vyhrazená parkovací místa v podzemních garážích, kterými jsou rezidenční stavby vybaveny. 

Nové prodejny budou otevřeny denně od 7 do 21 hodin, v neděli pak od 8 do 21 hodin. Svým nákupem hned v první den otevření mohou zákazníci podpořit dobrou věc. Společnost Lidl totiž daruje z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. V případě prodejny v ulici Vrchlického bude podpořena Mateřská škola Slunéčko, nákupy v prodejně Lidl v ulici Teplická pomůžou Mateřské škole Litvínovská. 

Po dobu jednoho týdne po otevření se zákazníci navíc mohou těšit na speciální akce určené pouze pro tyto prodejny. Celkově jde o již 252. a 253. prodejnu v České republice.  

O společnosti Lidl

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 251 prodejen, které jsou zásobovány 4 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě lidl-shop.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či výstavbu Rákosníčkových hřišť. Více informací naleznete na www.lidl.cz.

Více informací naleznete na: 

www.lidl.cz

www.twitter.com/lidlcz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika