Sberbank CZ slaví, zaměstnancům daruje Dny zdraví

Praha 11. 11. 2019 Sberbank slaví 12. listopadu výročí založení. Je to již 178 let, kdy v roce 1841 začala působit jako malá regionální spořitelna. Pro své zaměstnance Sberbank CZ připravila právě v tento den dárek v podobě zahájení Dnů zdraví.

„Základem spokojeného života je dobrý stav těla i mysli. Protože chceme, aby naši zaměstnanci byli spokojení jak v práci, tak v osobním životě, připravili jsme pro ně nový program Sberbank Dny zdraví,“ uvádí Miluše Peroutková z HR Sberbank. Banka pro zaměstnance připravila zajímavé workshopy a individuální konzultace s odborníky zaměřené na podporu fyzického a psychického zdraví zaměstnanců. Profesionální triatlonista Petr Soukup připravil celkem 4 tematické sportovní workshopy pod názvem Sportu zdar!, přichystány jsou i nutriční semináře, workshopy fyzioterapie, psychohygieny, individuální nutriční konzultace a individuální konzultace s psychologem. Tyto aktivity nejsou jednorázové, ale budou pokračovat v průběhu celého následujícího roku, kdy budou navazovat další semináře a individuální konzultace, na které se zaměstnanci hlásí sami dle svého zájmu a preferencí.

Aktivity pro zaměstnance v rámci Dnů zdraví bude banka pořádat v průběhu celého následujícího roku. „Jako zaměstnavatel si naše banka dává záležet na skvělému týmu, přátelské a neformální atmosféře, kde všichni mají prostor pro uplatnění. Sberbank chce být firmou, kde jsou lidé spokojeni a práce je baví,“ dodává Miluše Peroutková.

Sberbank začínala v roce 1841 v Petrohradu a Moskvě jako malá spořitelna s pouze 20 zaměstnanci. Dnes pro skupinu Sberbank Group pracuje více než 300 000 lidí, kteří jsou schopni obsluhovat více než 150 milionů zákazníků ve více než 20 zemích světa. Sberbank CZ náleží do skupiny Sberbank Europe, která sídlí ve Vídni. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost.

Sberbank CZ, a.s. 

Sberbank CZ se svými finančními produkty a službami zaměřuje na retailové klienty, malé a střední firmy a velké společnosti. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. Dlouhodobě rozvíjí program FÉR produktů s jasnými cenami a podmínkami. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni.