Prvotřídní obraz a skvělý design: MMD představuje nový monitor Philips 276C8

Praha, 3. prosince 2019 – Společnost MMD uvádí na trh nový monitor Philips Moda 276C8 s možností USB-C připojení. Nový 27” Quad HD model je vybaven všemi funkcemi, které dnes profesionálové potřebují pro maximální efektivitu při práci. Navíc je to skutečný fešák. Díky stylovosti, USB-C konektivitě a skvělému obrazu nabízí Philips 276C8 ideální kombinaci designu a výkonu. 

Oceněný design

Pokud jde o design modelu Philips 276C8, je to skutečná pecka. Panel je téměř kompletně bez rámečku a je osazen na Zero Bezel stojanu, který vypadá jako podstavec pro umělecké dílo. Stojan však neplní jen estetickou roli, ale obsahuje vše potřebné pro pohodlnou práci. Díky téměř bez rámečkovému designu je předurčen pro vytváření více monitorových řešení, což umožňuje značně rozšířit pracovní plochu. Nový monitor má v nejtenčím místě tloušťku pouhých 6,1 mm a bude se skvěle vyjímat na každém stole. Monitor, díky svému celkovému řešení tenkého panelu a stylovému geometrickému podstavci, získal ocenění Red Dot Design Award 2018, které získávají pouze nejlepší z nejlepších. 

Vizuální extravagance 

Nový model Philips 276C8 je vybaven řadou technologií pro maximální kvalitu zobrazení. Jeho CrystalClear IPS panel s QHD rozlišením (2560×1440 bodů) probudí k životu každý obraz. Díky technologii Ultra Wide-Color, která nabízí skutečně široké spektrum barev, je obraz realistický a působí jako živý. Pro herní fanoušky je monitor vybaven AMD FreeSync technologií, která umožňuje ultra rychlou hru bez trhání obrazu. Navíc se model Philips 276C8 stará i o zdraví svých uživatelů a využívá technologie jako LowBlue Mode a EasyRead pro snížení únavy očí. 

Jednoduchost začíná zde

Pro dnešní vytížené uživatele představuje Philips 276C8 výkonného partnera, který šetří čas a je vybaven inovativními funkcemi. Nabízí jim vše podstatné – univerzálnost a perfektní konektivitu. Co se týká konektivity, dnes neohroženě vládne USB-C, která uživatelům umožňuje těžit z vysokorychlostního přenosu dat USB 3.2, sledovat videa ve vysokém rozlišení, dobíjet kompatibilní notebooky přímo z monitoru apod. Vše pomocí jediného reverzibilního USB-C kabelu. Co by mohlo být jednodušší?

Tenký, výkonný a univerzální Philips 276C8 bude na trhu dostupný od prosince 2019 za doporučenou cenu 9 459 Kč (369 euro). 

Více informací o monitorech Philips:  https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená roku 2009 na základě licenční smlouvy mezi společnostmi Philips a TPV. Společnost MMD je 100% ve vlastnictví koncernu TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips na světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů
s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její hlavní sídlo je na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze. Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi hlavními IT distributory a prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí také na Tchaj-wanu. www.mmd-p.com