Základní televizory Philips oslňují třístranným Ambilightem

Praha, 4. prosince, 2019 – Společnost TP Vision, výrobce audio a video spotřební elektroniky, představuje základní řady televizorů Philips série 6704 a 6754 na českém trhu. Televizory jsou vybavené třístranným Ambilightem, chytrými funkcemi operačního systému Saphi a podporují nový standard DVB-T2. Je možné je pořídit již od 10 990 Kč.

Série 6704 a 6754 – Ambilight v základu

Technologie Ambilight, která snižuje únavu očí, opticky rozšiřuje obraz, a především efektně vypadá, je jedním z hlavních důvodů současné obliby televizorů Philips. Proto jsou Ambilightem vybavené již základní modelové řady 6704 a 6754 a to hned v třístranné variantě. 

I přes nízkou cenu se jedná o bohatě vybavené 4K modely. Disponují například technologií Ultra Resolution, která vylepšuje jakýkoli audiovizuální zdroj na vyšší rozlišení. Podsvícení televizoru podle okolního světla inteligentně reguluje technologie Micro Dimming a zlepšuje tak výslednou kvalitu obrazu. Televizor přehraje formáty HDR10, HDR10+ a nově i Dolby Vision. Zvuk jako v kině zajišťuje 20W reproduktor s podporou formátu Dolby Atmos. Televizor má ve výbavě tuner pro DVB-T2/HEVC, satelitní a kabelové vysílání. Mezi další výbavu patří tři vstupy HDMI, dva USB porty a připojení k Wi-Fi.

Chytré funkce SAPHI

Operační systém Saphi, poháněný čtyřjádrovým procesorem, nabízí snadné ovládání a základní chytré funkce, jako je stahování aplikací z nabídky Philips Smart TV nebo streamování obsahu z Youtube, Netflixu či dalších služeb. Rychlé a jednoduché zrcadlení obsahu z mobilního telefonu nebo tabletu zajišťuje funkce Miracast. 

Design, úhlopříčky

Modely 6504 a 6754 se od sebe liší pouze barvou. 6504 má rámeček i nožičky vyrobené v černé barvě, zatímco 6754 v barvě stříbrné. Díky tenkému rámečku obraz plynule navazuje na okolní osvětlení Ambilightu. Tato série nabízí široký výběr úhlopříček: 43, 50, 55, 65 a 70 palců. 

O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je silným hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na vizuální digitální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty po celém světě. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost, např. nové materiály a tenký design. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášely jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision sídlící v holandském Amsterdamu je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných státech a v oblasti audio produktů Philips po celém světě. Společnost je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD se sídlem v Číně. Společnost TPV Group dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí a logistickou efektivitou. TP Vision zaměstnává okolo 2 000 lidí na několika místech po celém světě.

Sledujte nás také na sociálních sítích: 


Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate 
Instagram: https://instagram.com/philipstvs