EVOLVEO představuje novou produktovou řadu zabezpečovací techniky a dohledových systémů SALVARIX

10. 12. 2019 – Centrem zabezpečovací techniky Salvarix je hlavní jednotka se čtečkou RFID a bezdrátovým protokolem WiFi a GSM. Hlavní jednotka se dodává v sadě s detektorem otevření oken nebo dveří a detektorem pohybu, dále s mini sirénou, dvěma RFID chipy a dvěma dálkovými ovladači. Součástí dodávky je i tříměsíční připojení k pultu centrální ochrany na zkoušku zdarma. K hlavní jednotce je možné připojit další periferie zabezpečovacího systému, jako jsou interiérové i venkovní IP kamery Salvarix, celá řada detektorů stejnojmenné značky, ale také nouzové SOS tlačítko nebo bezdrátovou klávesnici pro komplexní ovládání.

Plná lokalizace

Hlavní jednotka Salvarix je plně lokalizovaná pro české a slovenské prostředí, ovládání v českém a slovenském jazyce je jednoduché a intuitivní. Informace se zobrazují v uvedených jazycích na LCD displeji. Pro další ovládání je k dispozici lokalizovaná mobilní aplikace pro operační systémy Android a iOS. Salvarix nově definuje možnosti zabezpečení komerčních i rezidenčních objektů, včetně kanceláří, obchodů, garáží, dílen, domů, chat a bytů. Hlavní jednotka umožňuje bezdrátovou komunikaci a připojení periferií prostřednictvím WiFI, GSM a RFID. Pomocí systému Salvarix je možné napojit objekt na pult centrální ochrany. Připojení k pultu centrální ochrany zajišťuje maximální ochranu objektu po dobu 24 hodin, 7 dní v týdnu po celý rok. V případě neoprávněného vniknutí do zabezpečeného objektu dorazí na místo poplachu do 15 minut zásahová jednotka. Služba není závislá na žádném konkrétním mobilním operátorovi nebo na kabelovém připojení. Tříměsíční zkušební období zdarma je součástí dodávky.

Instalaci a zapojení zabezpečovacího systému EVOLVEO Salvarix zvládne každý

První spuštění a nastavení je velice jednoduché, ovládání je intuitivní a kompletně v českém nebo slovenském jazyce. Alarm lze kompletně ovládat a nastavovat i bez pomoci mobilní aplikace. Bezdrátová technologie nevyžaduje žádnou přípravu elektrických rozvodů, bezdrátová čidla s dlouhou výdrží baterie lze umístit kdekoliv v objektu nebo mimo něj až do vzdálenosti 100 metrů. Ovládání alarmu je možné pomocí přiloženého ovladače (klíčenka), mobilní aplikace, přiloženého RFID čipu (přívěšek) nebo na klávesnici na hlavní jednotce.
V případě narušení zabezpečeného objektu alarm o vzniklé situaci automaticky odesílá SMS zprávu, případně volá na dané číslo pomocí mobilní aplikace nebo alarm kontaktuje pult centrální ochrany.

Jedno řešení pro ultimátní zabezpečení

Součástí sady Salvarix s hlavní jednotkou jsou detektory a klíčenky a ostatní příslušenství k základnímu zabezpečení objektu. K hlavní jednotce lze napojit více než 16 typů rozšiřujících detektorů, kamer a jiného příslušenství Salvarix. Mezi tyto periferie patří detektory plynů, teploty, detektory otevření nebo zavření, PIR snímače pohybu, detektory úniku vody nebo klávesnice s displejem pro profesionální ovládání. K hlavní jednotce lze dále připojit bezdrátové IP kamery Salvarix HD respektive Full HD určené jednak do interiéru nebo pro venkovní použití. Tyto kamery jsou mimo jiné vybaveny i reproduktory a mikrofonem, které umožňují oboustrannou komunikaci (intercom). Uvedené periferie mohou pracovat i samostatně. Veškerý seznam příslušenství naleznete na https://www.evolveo.com/cz/?search=salvarix

Dostupnost a cena
Hlavní jednotka zabezpečovacího systému Salvarix je dostupná prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 4 699 Kč včetně DPH. Tato sada obsahuje detektor otevření oken nebo dveří a detektor pohybu, mini sirénu, dva RFID chipy a dva dálkové ovladače. Součástí je i tříměsíční zkušební období zdarma pro připojení k pultu centrální ochrany. Jednotku je možné rozšířit o další prvky zabezpečovacího systému Salvarix. Více na https://www.evolveo.com/cz/evolveo-salvarix-alarm

Obsah balení hlavní jednotky Salvarix a specifikace:

  • Hlavní jednotka EVOLVEO Salvarix s LCD displejem
    • Bezdrátový detektor na okna/dveře
    • Bezdrátový infra červený detektor pohybu
    • 2 × dálkové ovládání (klíčenka)
    • 2 × RFID čip (přívěšek)
    • Drátová mini siréna
    • Napájecí adaptér
    • Voucher na 3 měsíce PCO zdarma
    • Uživatelský manuál

• České a slovenské rozhraní v alarmu i v aplikaci
• Mobilní aplikace pro Android a iOS
• LCD displej a kapacitní dotyková tlačítka, snadné a praktické ovládání
• Podpora WiFi, GSM, CID, RFID
• 10 bezdrátových zón (celkem 80 detektorů) a podpora 2 drátových připojení
• Dálková aktivace/deaktivace alarmu, sledování (monitoring)
• Interkom, hlasový odposlech
• Alarm lze kompletně ovládat a nastavovat i bez pomoci mobilní aplikace

  • Komunikace a ovládání pomocí WiFi šetří náklady za SMS/volání, při výpadku napájení/internetu alarm přepne na GSM a následně volá nebo odesílá zprávy
    • Nastavení času, kdy bude alarm aktivní/neaktivní, nastavení zpoždění aktivace alarmu
    • Zapamatuje si až 8 bezdrátových dálkových ovladačů a 10 RFID čipů
    • Každá zóna může být hlídána nezávisle, možno nastavit 6 skupin čísel pro zaslání upozornění o spuštění alarmu
    • Vestavěná vysokokapacitní lithiová baterie
    • Ochrana hlavní jednotky proti neoprávněné manipulaci (tamper)
    • Upozornění na výpadek elektrického proudu, vydrž na baterii až 6 hodin

Web: 

https://www.evolveo.com/cz/evolveo-salvarix-alarm

https://www.evolveo.com/cz/evolveo-salvarix-interierova-ip-kamera

https://www.evolveo.com/cz/evolveo-salvarix-interierova-otocna-ip-kamera

https://www.evolveo.com/cz/evolveo-salvarix-venkovni-interierova-ip-kamera

https://www.evolveo.com/cz/?search=salvarix


Facebook: https://www.facebook.com/evolveoeu

EVOLVEO je značka elektroniky, která vznikla v roce 2005 a specializuje se na oblasti digitálního domova, osobní elektroniky a herních produktů. Značka je zaměřena na muže, kteří se zajímají o spotřební elektroniku nebo informační technologie, požadují trendové produkty a hledají ekonomicky výhodnější řešení vzhledem k nabídce velkých nadnárodních značek. Rozvoj, distribuci a servis EVOLVEO zajištuje mezinárodní tým ve více než deseti zemích. 
EVOLVEO podléhá řízení jakosti dle normy ISO 9001.