V České republice se začala prodávat nejsilnější nabíjecí stanice od Jackery

Praha, 12. prosince 2019 – Výrobce outdoorových záložních zdrojů Jackery začal prodávat svou dosud nejvýkonnější nabíjecí stanici Jackery Explorer 500. Zdroj s kapacitou 144 400 mAh, který se v USA na Amazonu pohybuje mezi čtyřmi nejprodávanějšími, dokáže nabíjet telefony, notebooky, drony nebo uživí zařízení o výkonu až 1 000W. K dostání je v České republice ve značkovém e-shopu Jackery.cz za cenu 11 999 Kč.

2019-12-12 16_40_39-Jackery Explorer 500 - Přenosná nabíjecí stanice 518 kWh.png

Jackery Explorer 500 je vysokokapacitní přenosný záložní zdroj. S kapacitou 144 400 mAh (518,4 Wh) a hmotností 5,52 kg patří k nejlehčím ve své výkonové kategorii na trhu. Zdroj lze používat prostřednictvím hned několika periferií: 3 USB výstupy, 1 autozásuvku a klasickou 230V zásuvku. Zdroj zvládne maximální zatížení až 1 000 wattů, což umožňuje jeho použití i pro výkonnější spotřebiče. Integrovaná LED svítilna s nouzovým módem (blikání SOS) pak zvládne svítit až 40 hodin.

Ředitel společnosti Ilico Europe Jan Radil říká: “Distribuci nabíjecích stanic se Ilico věnuje již čtvrtým rokem. Jackery mezi nimi stabilně dosahuje nejlepšího výkonu a to za skvělou cenu. Aktuálně hledáme možnosti umístění produktu do profesionálních prodejen.”

Robustní a kompaktní konstrukce zdroje, stejně jako odolné použité materiály ABS a PC, umožňuje jeho snadný transport v autě, nebo batohu. Zdroj je určen zejména pro outdoorové aktivity, camping nebo dlouhé cesty bez přístupu k elektrické síti. Je možné ho dobíjet buď z elektrické sítě, speciálním kabelem z autozásuvky, nebo pomocí solárního panelu Jackery Solar Saga 100W. Zdroj je tak možné používat dlouhodobě i bez přístupu k elektrické síti. Samotný zdroj je vybaven i malým LCD displejem, který indikuje kapacitu baterie a hodnotu příkonu i výkonu.

“Vzhledem k velkému zájmu jsme nedávno spustili Jackery.cz oficiální e-shop pro Česko a Slovensko, kde je zákaznická podpora připravena pomoci s výběrem vhodného produktu a poskytuje i profesionální  servis. Rozhodně bychom chtěli navázat na úspěch Jackery ve Spojených státech. Do budoucna plánujeme edukativní obsah a také podporu zajímavých cestovatelů, kterým může Jackery pomoci.” dodává Radil

O Jackery.cz

E-shop Jackery.cz prodává profesionální záložní zdroje a powerbanky značky Jackery. Tato značka si vydobyla především v USA pevné postavení na trhu a spolupracuje zde přímo se značkou Honda. Jackery se věnuje i obecně prospěšným aktivitám a svými zdroji zásobila obyvatele v USA po přírodních pohromách, které způsobily výpadky elektrické energie. Výhradním dodavatelem zdrojů Jackery do ČR je společnost ILICO Europe. Stránku Jackery.cz provozuje IT společnost KomTeSa spol. s r.o. ve spolupráci s ILICO Europe.