Elegantní a výkonná powerbanka s Quick Charge 3.0 a USB-C™ PD

Verbatim powerbanka 10 000 mAh Quick Charge 3.0 & USB-C s typovým označením 49576 představuje elegantní kompaktní zařízení, které zaujme zejména svojí univerzálností, jednou z nejvyšších skutečných naměřených kapacit a také podporou všech důležitých standardů pro rychlé nabíjení, a to jak připojených zařízení tak i samotné powerbanky.

Má rozměry 135,5 × 70 × 13,5 mm, hmotnost 230 g a kapacitu 10 000 mAh/3,7 V, přičemž jmenovitá kapacita je 6800 mAh/5 V. To postačuje zhruba k trojímu nabití iPhonu. Je vybavena dvěma porty USB-A QC 3.0 a jedním portem USB-C PD, takže lze současně nabíjet až tři zařízení a vyhovuje požadavkům nového standardu Quick Charge 3.0 (QC 3.0). Maximální výstupní 3 A při 5 V pak zajišťuje rychlé nabíjení. V praxi to znamená až 4krát rychlejší nabíjení než se standardní nabíječkou, přičemž nabíjení kompatibilního zařízení na 80 % kapacity trvá pouhých 35 minut.

USB-C PD je port USB, který podporuje technologii pro rychlé nabíjení Power Delivery (PD). Začíná se na 5 V a podle požadavků zařízení, které nabíjí, může dodávat až 20 V. V případě, že jsou propojeny dva telefony podporující technologii PD nabíjecím kabelem USB-C, jedno zařízení může nabíjet druhé i bez dalšího napájecího zdroje.

Pokud se chytáte na delší cestu, budete určitě chtít vědět kolik energie v powerbance zbývá. K tomu slouží tlačítko ukazatele stavu baterie. Samotnou powerbanku lze nabíjet přes port Micro B USB-C PD, který funguje jako vstup i výstup. LED bliká během nabíjení powerbanky i nabíjení zařízení. Po úplném nabití LED přestane blikat.

Powerbanka s Quick Charge 3.0 & USB-C se dodává ve stříbrném provedení předem nabitá, takže ji lze okamžitě po nákupu používat. Součástí balení je kabel USB-A na Micro B a příručka pro rychlý start.

https://www.verbatim-europe.cz/cz/prod/10000mah-power-bank-quick-charge-30–usb-c-dual-input-49576/

Tato powerbanka má navíc prvenství ve srovnávacím testování 20 powerbank, které připravil časopis Computer.

O společnosti Verbatim

Celosvětově uznávané produkty značky Verbatim se prodávají ve více než 120 zemích a zahrnují optická paměťová média, USB klíče, paměťové karty, pevné disky, SSD disky, mobilní příslušenství, LED osvětlení a vlákna pro 3D tisk.

Evropské sídlo společnosti Verbatim se nachází v německém Eschbornu. Další informace naleznete na adrese https://www.verbatim-europe.cz/.