Genesis Oxygen 400: Herní špunty. Široká kompatibilita, dva mikrofony a inovativní design

17. 12. 2019 – Genesis Oxygen 400 jsou herní sluchátka kompatibilní s PC, chytrým telefonem i herními konzolemi a jsou vybavena dvěma mikrofony. Pokud hledáš sluchátka, která by ti opravdu sedla, pak už hledat nemusíš. Oxygen 400 jsou herní sluchátka, špunty do uší, která tě rychle a jednoduše přenesou do virtuálního světa a odstřihnou tě od rušivých zvuků okolí. Pokud si ceníš nejen zvukové kvality ale i plné funkčnosti, jsou vytvořena právě pro tebe.

GENESIS_Oxygene_400_detail_black_red_3.png

Kvalita zvuku pro opravdové bojovníky

Moderní a velké 10mm měniče přenášejí zvuk do tvých uší doslova na stříbrném podnose. Genesis si při navrhování těchto sluchátek uvědomoval základní požadavek na herní sluchátka, kterým je perfektní přenos zvuků z virtuálního světa počítačových her.

Kvalitní odnímatelný mikrofon

Ve světě virtuálních bitev, ve kterých bojuješ v týmu, kvalita zvuku při přenosu hlasových povelů je klíčová. Oxygen 400, jako herní sluchátka, mají vysoce kvalitní stavitelný a odnímatelný mikrofon, který zajistí precizní přenos barvy i tónu hlasu tak, že tvé bojové povely se dostanou na profesionální úroveň. 

Ovládání, handsfree a druhý mikrofon

Oxygen 400 je vybaven ovládáním, které významně zvyšuje užitečnost sluchátek a jejich pohodlné používání. Na kabelu je ovládání hlasitosti a přepínač play/pause. Slouží nejen pro přehrávání hudby, ale i pro příjem telefonních hovorů. Pokud si chceš se sluchátky užít maximální volnost, stačí oddělat hlavní mikrofon a používat druhý, integrovaný na kabelu sluchátek.

Vyměnitelné nástavce a inovativní silikonové stabilizační opěrky

Pro pevné a spolehlivé usazení jsou součástí dodávky i tři velikosti nástavců. Navíc jsou sluchátka vybavena silikonovými stabilizačními opěrkami, které zabraňují nechtěnému vypadnutí sluchátka z ucha. Jakmile sluchátka usadíš na své místo, poskytnou ti pohodlné a spolehlivé používání.

Široká kompatibilita

Genesis vytvořil sluchátka, které si oblíbíš ve spojení s jakýmkoli typem dalšího vybavení. Oxygen 400 má jediný 4pinový minijack 3,5 mm, který umožní používat sluchátka s PC, chytrým telefonem nebo herní konzolí.

Design ve tvém stylu

Moderní, bojovný vzhled sluchátek Oxygen 400 je doplněn stabilizačními silikonovými vzpěrami. Sluchátka se dodávají ve dvou barevných provedeních – černá a červená.

Cena a dostupnost:

Genesis Oxygen 400 je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena včetně DPH je 394 Kč.

Specifikace:

Impedance: 16 Ohm

Průměr měniče: 10 mm

Specializace: Herní vybavení

Hladina akustického tlaku: 92 dB

Rozsah: 20 – 20 000 Hz

Délka kabelu: 120 cm

Konektor: Mini Jack x1

Více na:

https://genesis-zone.com/product/oxygen-400

—————————————————————

Značka GENESIS, výrobce herního vybavení, byla poprvé v Evropě představena v roce 2011. Mezi produkty s touto značkou najdete počítačové myši, klávesnice, headsety a gamepady. GENESIS nabízí produkty všem hráčům, kteří hledají kvalitní výrobky za dostupné ceny. Značka klade důraz na produktový design, který je moderní, respektuje hráčský styl a je přitažlivý i pro náročné hráče počítačových her. Barevné kombinace podtrhují dynamický a profesionální charakter výrobků. Značka nezapomíná také na kvalitu. Produkty jsou vyráběny tak, aby vycházely vstříc požadavkům uživatelů. Použité materiály vysoké kvality a technologické inovace garantují, že produkty GENESIS poskytují hráčům maximální potěšení ze hry.